- 22,806
- 20,738
- 113
Kaç orandan çevirmek lazım ?Haydi aynen dewam
Kaç orandan çevirmek lazım ?Haydi aynen dewam
1.80 tam bnlikKaç orandan çevirmek lazım ?
Takip edin diye atmiyom mksat muhbet olsunNeyi takip ediyiruz sinerji yapalım bari
Ooo maşallah her sitede bakiye mevcut bu gelmiş sayilur
Edelim ya etmiyelimmi yoksa bilemedim kiTakip edin diye atmiyom mksat muhbet olsun
Sili liginde ikinci yari gol olursa 1200 gelme olasiligi var cunku basket ilk yari 23 fark oldu 32 oynadikTakip edin diye atmiyom mksat muhbet olsun
Hadi inşallah rakamlara bak be ne güzel okunuyorSili liginde ikinci yari gol olursa 1200 gelme olasiligi var cunku basket ilk yari 23 fark oldu 32 oynadik
Ula ne adamsin ogun kupon gelseydi aticktim,tmm gelirse atariz omrumu yedin awAbi bana bı sözün vardı bı de dm attım bakmadın ya
30 k yapip herkese saglicakla kalin dicemmmmAbi bana bı sözün vardı bı de dm attım bakmadın ya
Sonra kulakların baya çınlar30 k yapip herkese saglicakla kalin dicemmmm
Tam bi alfalik 🙃🙃
Ulan 3.5 kazansnca millete atesliyoz 30 k ypsam simdi 4.5 k si dagitima gider bndenSonra kulakların baya çınlar
Ömrünü yiyecek naptım abi niye böyle diyosun sigaram yoktu önceki sözünde olunca sordum baya da baktım kazanmissin sen bilirsin abi kötü bir şey demedimUla ne adamsin ogun kupon gelseydi aticktim,tmm gelirse atariz omrumu yedin aw
Seni gidi antepli 😂30 k yapip herkese saglicakla kalin dicemmmm
Tam bi alfalik 🙃🙃
Allah daha çok versin30 k yapip herkese saglicakla kalin dicemmmm
Tam bi alfalik 🙃🙃
Antep SorbeSeni gidi antepli 😂
Adam takılıyor lov alınmaÖmrünü yiyecek naptım abi niye böyle diyosun sigaram yoktu önceki sözünde olunca sordum baya da baktım kazanmissin sen bilirsin abi kötü bir şey demedim