- 25,663
- 23,759
- 113
Silide gol gelirse kasa baya iyi olur kalan cewrim rahat oynanir basket fark 27 suan guzel hersey suan
Yakinda lahmacunlu sorbe cikartcamAntep Sorbe
Butun.paralar sitede yegenim 1 tl yok bndeÖmrünü yiyecek naptım abi niye böyle diyosun sigaram yoktu önceki sözünde olunca sordum baya da baktım kazanmissin sen bilirsin abi kötü bir şey demedim
Dikkat et dost kriptoyla yutmasınlarButun.paralar sitede yegenim 1 tl yok bnde
Bisey yokki daha saglik versin herkese gerisi bosAllah daha çok versin
Valla kendisi bile çekerken zorlanacak kaç site varsa atmış toplaması zor )Dikkat et dost kriptoyla yutmasınlar
Yutarlarsada aw yutmazlarsadaValla kendisi bile çekerken zorlanacak kaç site varsa atmış toplaması zor )
Bol şansEkli dosyayı görüntüle 234498Ekli dosyayı görüntüle 234499Ekli dosyayı görüntüle 234500Ekli dosyayı görüntüle 234501Ekli dosyayı görüntüle 234502
Gelirse antep lahmacunu ismarlicam
Tek lahmacun burda 50 tl
😁😁😁😁😁😁😁
Zorluğunda güzelliğini ilk defa görüyorum federal abi 😂Valla kendisi bile çekerken zorlanacak kaç site varsa atmış toplaması zor )
Sabahlar olmasınBak cektim 215 daha 1.50 oyna dedi aw simdi ceksekte saat 2 oldu oynadim gerci ama.size atcaktim aw
Eyvallah abi sağolBak cektim 215 daha 1.50 oyna dedi aw simdi ceksekte saat 2 oldu oynadim gerci ama.size atcaktim aw
270 dağıttım diye de şov yapmazsın demi reis anteplilerin kanında vardir 30 k alınca 270 tl dağıttım demekBisey yokki daha saglik versin herkese gerisi bos
Ben saglicakla kalin dicem270 dağıttım diye de şov yapmazsın demi reis anteplilerin kanında vardir 30 k alınca 270 tl dağıttım demek
0-6 seri yapmış oynadın ya dost başlar tiyatro
Helal reis hemşerin genelde iyi geceler derdi demek ki semt farkı varBen saglicakla kalin dicem
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHelal reis hemşerin genelde iyi geceler derdi demek ki semt farkı var