İtalya kırmızı zaten geldi mac ya+11 uztama Uruguay maçı
İtalya kırmızı zaten geldi mac ya+11 uztama Uruguay maçı
Ne zaman yolladin la en son geçen sene bize 100 TL yolluycaktin sonra vazgeçtim dedin 🤣Görürsün yollar mı yollamaz mı
Okuyun beyler bu @Antep7575 tanımayanlar için yatın uyuyun uymayın şuna beter olunArkadaş doğru diyo vallahi bende bunun bi çekilişten çıkmıştım 100 tl geçen sene oynadım kaybettim dedi göndermedi milleti hep böyle salak yerine koyuyo uymayın şuna beter olsun bunu bu forum sayfasın da tutmucaksın da @Antep7575 vallahi içimi dökmüşsün resmen @Hayatindibi bırak beter olsun
Çok uzamış ya inşallah beraber olmaz+11 uztama Uruguay maçı
Geldi say bunuÇok uzamış ya inşallah beraber olmaz
Yukarda yazdım yazcamı anlamıyor kimse beter olsun nu adam vallahiSiz iflah olmazsınız bu adam kimseye günahını vermez inşallah kuponuda kaybeder batsın da görsün milletin hakkına çok girmişliği var söz verip hiç bir zaman durmadı kalıbının adamı değil geçmiş mesajlara bakabilirsiniz kullanıcı adını yazıp boşuna takip etmeyin
Senin oynadığın kupayı kazanirmi maç sonumuÇok uzamış ya inşallah beraber olmaz
Kupayı kazanır sonra oynadığım 2 kupon maç sonucu ise kombine olanSenin oynadığın kupayı kazanirmi maç sonumu
Antepli şu sporu yapiyosun güzelde kazanıyorsun ama durmasinida bil be kardesBu aleyhim de konuşanları kaydediyorum o paralar adam gibi adamlara gelince hepsinin yüz ifadesini merak ediyorum
Beter olBu aleyhim de konuşanları kaydediyorum o paralar adam gibi adamlara gelince hepsinin yüz ifadesini merak ediyorum
Adamlar para verecek sanıp kendileri oynamış gibi maç takip ediyorlar bunlara bin lira ver adam öldürürler 😁😁😁 Allah çok verip azdirmasin az verip aratmasın yorumlara sadece gülüyorum 😁😁😁Siz iflah olmazsınız bu adam kimseye günahını vermez inşallah kuponuda kaybeder batsın da görsün milletin hakkına çok girmişliği var söz verip hiç bir zaman durmadı kalıbının adamı değil geçmiş mesajlara bakabilirsiniz kullanıcı adını yazıp boşuna takip etmeyin
Düdük makarnası zaten çekmişsin cekecegin kadar kendin diyon yoplasana o zaman burada kelime oyunu yapacağına millete lafla peynir gemisi yutecegine.Görürsün yollar mı yollamaz mı
Güzel kardesim istedigim maçı takip ederim bu bir ikincisi 1000 lira degil bedavaya senin gibi pisliği temizlerimAdamlar para verecek sanıp kendileri oynamış gibi maç takip ediyorlar bunlara bin lira ver adam öldürürler 😁😁😁 Allah çok verip azdirmasin az verip aratmasın yorumlara sadece gülüyorum 😁😁😁
Allah aşkına adam gibi adamı geç şurada canının istediği bir kişiye 100 tl para at ayakta alkışlarım seni 😅 bizim yazdıklarımıza inanmasınlar zaten senin kullanıcı adını aramaya yazsınlar senin yazdıklarını okusunlar kim ne mal olduğunu anlar dostum ibo Show daki Asena senin kadar kıvırmamıştır emin olBu aleyhim de konuşanları kaydediyorum o paralar adam gibi adamlara gelince hepsinin yüz ifadesini merak ediyorum