- 13,456
- 7,990
- 113
Çok şans iyi gecelerBeklettiğim için kusura bakmayın arkadaşlar bunun dışında limit koyduğu için site 6 bin + 2 bin de bonus miktarı Uruguay kupayı alıra bastım
Çok şans iyi gecelerBeklettiğim için kusura bakmayın arkadaşlar bunun dışında limit koyduğu için site 6 bin + 2 bin de bonus miktarı Uruguay kupayı alıra bastım
Arkadaş doğru diyo vallahi bende bunun bi çekilişten çıkmıştım 100 tl geçen sene oynadım kaybettim dedi göndermedi milleti hep böyle salak yerine koyuyo uymayın şuna beter olsun bunu bu forum sayfasın da tutmucaksın da @Antep7575 vallahi içimi dökmüşsün resmen @Hayatindibi bırak beter olsunLa bu adam ben bildim bileli burda.hep bi yerden para bulup geliyor basliyor kumara kazanirsam dagitim yapicam diyor bayagida kazaniyor hedefi yakaliyor ama o kdr ac gozluki 1 kere cekim yaptigini gormedim dvm ediyor kaybediyor ve kimseye daha 1 lira attiginida gormedim bu adam boyle bi adam.ruh sagligi normal deil bunun.bugun sasirdim kazanmis cekicek dagiticak sandim yine dvm etmis patlamis
Ya sal ne yoruyon kendiniborc ödeyecek adam öderkanka 100bin cekmısbaktım sıteden dha ödecem dıye konusuyosa o paradanda ödenmez neyse kendı yapr sonucunada kendı katlanır sansı bol olsun
Beter olmasin uzuluyorum ben ona yazik.bagimli olmus o allah kurtarsin.kimseyide onun durumuna dusurmesin.Arkadaş doğru diyo vallahi bende bunun bi çekilişten çıkmıştım 100 tl geçen sene oynadım kaybettim dedi göndermedi milleti hep böyle salak yerine koyuyo uymayın şuna beter olsun bunu bu forum sayfasın da tutmucaksın da @Antep7575 vallahi içimi dökmüşsün resmen @Hayatindibi bırak beter olsun
Bu wooonGoias maçında başladı 2.yari
Kankam hayirli geceler🥰🙏Ya sal ne yoruyon kendini
Hayırlı geceler dostumKankam hayirli geceler🥰🙏
İlk yarı bitmeden 1 gol daha çıkarsa süper olurİntermaima de attı ilk golü kaldı 2 gol 🥰🥰
Mansat takip ediyor baya gelince çek onada at bariBu wooon
Uruguayda maç bitmeden atsa da torontoya kalsakİntermaima de attı ilk golü kaldı 2 gol 🥰🥰