- 7,831
- 2,962
- 113
18 k basmış dostSen kafayı yemişsin penaltı olur 45k basmak nedir köşevuşuru ne bilim sarı kart bunlara girsene
18 k basmış dostSen kafayı yemişsin penaltı olur 45k basmak nedir köşevuşuru ne bilim sarı kart bunlara girsene
Yanlış görmüşüm yinede kafayı yemiş ya 😂18 k basmış dost
insalah104 bin oldu ilk 50 bin talebi verdim o gelsin ikinciyi de verecem kalan 4 ile devam edecem hatta o 4 ile kupon yapıp burda dağıtacam yemin ederim
Kupon bekliyoruz ))104 bin oldu ilk 50 bin talebi verdim o gelsin ikinciyi de verecem kalan 4 ile devam edecem hatta o 4 ile kupon yapıp burda dağıtacam yemin ederim
Yam yam çok kupon bekliyoz reisBirisi benim Tümbet hesabıma girmeye çalışıyor galiba lanet olsun başaramayacaksın namussuz kimsen
TefecidirBirisi benim Tümbet hesabıma girmeye çalışıyor galiba lanet olsun başaramayacaksın namussuz kimsen
Parayı çekip senin borcu ödeyecektir kötü düşünme hemenBirisi benim Tümbet hesabıma girmeye çalışıyor galiba lanet olsun başaramayacaksın namussuz kimsen
BeklemedeyizHerhalde beni bahçede gördüğü bahçıvan sandı senin gittiğin yoldan dönüyordum sen git başka kasayı patlat kupon birazdan geliyor 10 dk içinde
11 dk oldu ))Herhalde beni bahçede gördüğü bahçıvan sandı senin gittiğin yoldan dönüyordum sen git başka kasayı patlat kupon birazdan geliyor 10 dk içinde
Kardeş dikkatli olHerhalde beni bahçede gördüğü bahçıvan sandı senin gittiğin yoldan dönüyordum sen git başka kasayı patlat kupon birazdan geliyor 10 dk içinde
Kardeş sen kazanda mühim değil. Ortak noktamız deprem seninle Hatay dan selamlar. Kupona bakıyorum hemenBunu getirelim 3 kişiye yardımcı olacam birde sabahtan söz verdiğim kişi var zaten toplam 4 kişi
17 bin girildi 80 bin küsür veriyor
İkinci maçı bulamadım ilk maç acıl olan dakika 32Bunu getirelim 3 kişiye yardımcı olacam birde sabahtan söz verdiğim kişi var zaten toplam 4 kişi
17 bin girildi 80 bin küsür veriyor
Dakika 33İkinci maçı bulamadım ilk maç acıl olan dakika 32
tebrikler artık öde borcunu da kurtul yawVe hedef tamamlandı kasa 100 bin oldu
Askıya alındıDakika 33
Boş askı devamAskıya alındı