- 17,346
- 9,952
- 113
Frikik tehlikeli yerAskı hadi be
Frikik tehlikeli yerAskı hadi be
U20 ler son dakikaları sever dur bakalım umarım gelir dost
yok gelirse diye dedim 80 in hepsi kalmasın benceZaten çektim çekebildiğimi bu ekstre olan miktar
hava nasıl ?O zeminde gol olmaz acip izlemek lazımdı maçı patates tarlasina donmus zemin gecmis olsun
Hemşo daha oynuyon mu sen awZaten çektim çekebildiğimi bu ekstre olan miktar
Havada biseu yokta zemin berbat trtde mac izliyorumhava nasıl ?
DdArkadaşlar bu gelirse kasa 116 bin oluyor 😱😱
Bol şansSanalla kasayı düzeltip geliyorum 10 dk daha bekleyin son kupon gelecek gece kuponu uyumak yok bize
maşşallahSanalla kasayı düzeltip geliyorum 10 dk daha bekleyin son kupon gelecek gece kuponu uyumak yok bize
antepli aceleci olmassan taktıgın ıyı yayarak yap kuponu 1000lira vermıyo kuponlar uzun vade yap acelen ne bu arada 100 cekım olmus helal olsun akıllı oynarsan güzel para kazanıyon hiç etme paralarını bolsans sanaZaten çektim çekebildiğimi bu ekstre olan miktar
dedim acaba yağmur felan mı bozduHavada biseu yokta zemin berbat trtde mac izliyorum
kesinlikeantepli aceleci olmassan taktıgın ıyı yayarak yap kuponu 1000lira vermıyo kuponlar uzun vade yap acelen ne bu arada 100 cekım olmus helal olsun akıllı oynarsan güzel para kazanıyon hiç etme paralarını bolsans sana
Aceleci benceantepli aceleci olmassan taktıgın ıyı yayarak yap kuponu 1000lira vermıyo kuponlar uzun vade yap acelen ne bu arada 100 cekım olmus helal olsun akıllı oynarsan güzel para kazanıyon hiç etme paralarını bolsans sana
baya mesela bir sabah bir akşam ayarlasa ya da güne yaysa kuponu daha mantıklıAceleci bence