Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Antep7575 / Büyük Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
20000
Kupon Oranı
3.22

Halilbirdi

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
66
17
8
Güzel kardesim istedigim maçı takip ederim bu bir ikincisi 1000 lira degil bedavaya senin gibi pisliği temizlerim
Hadi ya her zaman beklerim ben sen klavyede mabadindan mesaj at diye çok dağda senin gibisini temizledim yüreğin varsa bana dm den at numaranı adresini temizle bakalım.cok.mersk ettim

Mansat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,430
557
113
Hadi ya her zaman beklerim ben sen klavyede mabadindan mesaj at diye çok dağda senin gibisini temizledim yüreğin varsa bana dm den at numaranı adresini temizle bakalım.cok.mersk ettim
Yok şu klavyeciler yok yüreğin varsa dmler kardeşim tanımadığın bilmediğin kimseye bulaşma. İnan senin için yerimden kalkmam bu tehditkarliklar cahilce hiç gerek yok

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,462
9,084
113
Arkadaşlar lanet okumak yakışmıyor istemediğiniz kişiyi yok sayarsınız görmezsiniz hepsi bu bu antepli böyle bağımlı kendine hakim olamıyor olsa saten günlük 50 k kasa yapar

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,752
1,350
113
Miamida ayar umarım çok beklemeddn gelirsin borcun varsa kapat hacı borç anamızı ağlattı ülkenin yarısi borç batağında yemin ederim

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,346
9,952
113
Beyler adam dağıtacağım demedi. Dediyse de yapar herhalde.

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,752
1,350
113
Yav dayılar gelse nolcakki para biz bu kumarı birakmadigimiz sürece aiteler zengin olcak biz yine fakir maaş yatsın anaisni avradini gözü karartcam bascam 10 orana gelirse birakcam kumari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...