- 66
- 17
- 8
😁😁😁😁 Kaydetmezsen adam değilsin sen daha önceden verdiğin sözleri tut sende yüz yok milletide kendin gibi sanmaBu aleyhim de konuşanları kaydediyorum o paralar adam gibi adamlara gelince hepsinin yüz ifadesini merak ediyorum
😁😁😁😁 Kaydetmezsen adam değilsin sen daha önceden verdiğin sözleri tut sende yüz yok milletide kendin gibi sanmaBu aleyhim de konuşanları kaydediyorum o paralar adam gibi adamlara gelince hepsinin yüz ifadesini merak ediyorum
Bizde bir laf var i.... Duası kabul olsa gökten kemik yağarmış beni sevmeyen hiç foruma gelmez siz benim çapım etmezsiniz ancak küçük meblağ ile oynarsınız ben borcu ödeyip üstüne para kazanırım işte böyle 3 gündeBeter ol
Hadi ya her zaman beklerim ben sen klavyede mabadindan mesaj at diye çok dağda senin gibisini temizledim yüreğin varsa bana dm den at numaranı adresini temizle bakalım.cok.mersk ettimGüzel kardesim istedigim maçı takip ederim bu bir ikincisi 1000 lira degil bedavaya senin gibi pisliği temizlerim
Yok şu klavyeciler yok yüreğin varsa dmler kardeşim tanımadığın bilmediğin kimseye bulaşma. İnan senin için yerimden kalkmam bu tehditkarliklar cahilce hiç gerek yokHadi ya her zaman beklerim ben sen klavyede mabadindan mesaj at diye çok dağda senin gibisini temizledim yüreğin varsa bana dm den at numaranı adresini temizle bakalım.cok.mersk ettim
Başlamadı ikinci yarıMiamida ayar umarım çok beklemeddn gelirsin borcun varsa kapat hacı borç anamızı ağlattı ülkenin yarısi borç batağında yemin ederim
Yoksay diye birşey var yoksay bildirimleri görmezsiniz hiç uğraşmayın onlarlaYok şu klavyeciler yok yüreğin varsa dmler kardeşim tanımadığın bilmediğin kimseye bulaşma. İnan senin için yerimden kalkmam bu tehditkarliklar cahilce hiç gerek yok
Maç sikinti var herhalde baslamasi lazimdiBaşlamadı ikinci yarı
Başkan 100 bin değil bununla birlikte 125 bin oldu100 bine ulaşmışsın devam etme hırsı işte zaten bu antepli bundan kazanamıyor
Çek 100 oynama onunla kaplanla devam et antepliBaşkan 100 bin değil bununla birlikte 125 bin oldu
Çek paranı borcunu öde kafanı rahatlat önceBaşkan 100 bin değil bununla birlikte 125 bin oldu
Bol kazançlarBaşkan 100 bin değil bununla birlikte 125 bin oldu