- 25,670
- 23,771
- 113
Ver parayiii
Sülün dayımla çok ders verdik en öndeki sıradaki sen miydin dostsinema sanatları ve bilimleri akademisinde okudum dost
jet fadılın ogluyla sıra arkadasıydık
Essah mı deyon dostGelcek bu kupon hıssettım
en öndeki mahoydu dost mezuniyete gelemedi ama yolda kalmış dost yetişemediSülün dayımla çok ders verdik en öndeki sıradaki sen miydin dost
Masallah hislErin kuvvetliymis dost yirmi farktan sonraGelcek bu kupon hıssettım
Ben uyuyacam zaten ise gitcem 1 saat uyusam iyidir ama kupon gelince 4 kişiyi seçip payfixden atacam12 dakka ihtiyaç molası 😂
Nokta atışı yapmisim.Bir sonraki tahminim 3.per sonu +20 fark olsun bari40-32 güzel bir seri gelse +15 farkda bitebilir ilk yari
en cok begenı bu mesaja gelır dostBen uyuyacam zaten ise gitcem 1 saat uyusam iyidir ama kupon gelince 4 kişiyi seçip payfixden atacam
Bızde asla yalan yoktur 😂Essah mı deyon dost
Güzel seç dost hır gür çıkmasınBen uyuyacam zaten ise gitcem 1 saat uyusam iyidir ama kupon gelince 4 kişiyi seçip payfixden atacam
Yat dınlen sen kalkınca cekım verırısın dostBen uyuyacam zaten ise gitcem 1 saat uyusam iyidir ama kupon gelince 4 kişiyi seçip payfixden atacam
Bu da en küçük yalan mı dostBızde asla yalan yoktur 😂
Hayırlı gecelerBen uyuyacam zaten ise gitcem 1 saat uyusam iyidir ama kupon gelince 4 kişiyi seçip payfixden atacam
Bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok kankaen cok begenı bu mesaja gelır dost
Hocası olarak plaketi sana verirdik dost senin himayen altında nede olsa mahoen öndeki mahoydu dost mezuniyete gelemedi ama yolda kalmış dost yetişemedi
sende dost sankı para ıcın takıp edıyomusuz gıbı yapma sımdıGüzel seç dost hır gür çıkmasın
Allah kolaylık versin reis inslh umduğumuz gibi gider geldikten sonra kupon gerisi kolay iş🙏Ben uyuyacam zaten ise gitcem 1 saat uyusam iyidir ama kupon gelince 4 kişiyi seçip payfixden atacam
Aha bizim parola yerle bir oldusende dost sankı para ıcın takıp edıyomusuz gıbı yapma sımdı