- 34,552
- 19,153
- 113
Oooo gece kondu varsa arsada vardır kesinNe o kanka gecekondu var bizim orda
Oooo gece kondu varsa arsada vardır kesinNe o kanka gecekondu var bizim orda
Takılamıyom kanka bizim orda mahalle kültürü yok hepsi zengin bebesiAnladım dost mahallede takılmıyon mu
Aynen öyle Antepli uyanıyor zaten bizi sen esme burda fazlabizim payfix var sende antepli sabah kalkınca fazla ugrasma mıllete payfıx yaz falan
zaten uykusuz gıdıcen elde olan payfıxlerı kullan
İyice cirkinlestin dost gün agarmaya başlayıncabizim payfix var sende antepli sabah kalkınca fazla ugrasma mıllete payfıx yaz falan
Adam haklı vallabizim payfix var sende antepli sabah kalkınca fazla ugrasma mıllete payfıx yaz falan
maho olmayınca rahmani konusmalrıda bıraktık dostİyice cirkinlestin dost gün agarmaya başlayınca
Yok kanka belediye yerleştirdi oraya bizi bedavaya kalıyoruz işte Antepli sinyal atarsa ev taksidine giricez bakalımOooo gece kondu varsa arsada vardır kesin
İnsan değil o çocuk geldiğinden beri NBAin ayarlarıyla oynadi domine ettiDoncic bu per ucar
Atar atar AntepliYok kanka belediye yerleştirdi oraya bizi bedavaya kalıyoruz işte Antepli sinyal atarsa ev taksidine giricez bakalım
Çakal ya karincanin belini inciltmeden .ikenlerden yegenimbizim payfix var sende antepli sabah kalkınca fazla ugrasma mıllete payfıx yaz falan
İşin goygoyundayız dost atmazsa da canı sağolsun istediğine atsın adamın da kendine göre kriterleri varAtar atar Antepli
Hiç sevmiyorum doncici a.q basketbolcu dediğin zenci olacak doncic çok ağır ama çok iyi şutörİnsan değil o çocuk geldiğinden beri NBAin ayarlarıyla oynadi domine etti
Biliyorum dostİşin goygoyundayız dost atmazsa da canı sağolsun istediğine atsın adamın da kendine göre kriterleri var
Hee anladım dost erhanda da var mahalle kültürü bendede var ben mesela bi çok seyide yazmiyom yazsam anlamazsınız mahalle dilini bilen olmazsaTakılamıyom kanka bizim orda mahalle kültürü yok hepsi zengin bebesi
maho bılıyo mu pekı dost bu mahalle dılı ve edebıyatınıHee anladım dost erhanda da var mahalle kültürü bendede var ben mesela bi çok seyide yazmiyom yazsam anlamazsınız mahalle dilini bilen olmazsa
Onun yicegi çok ekmek var dost o seviye zormaho bılıyo mu pekı dost bu mahalle dılı ve edebıyatını