- 25,670
- 23,771
- 113
tamam yigiidimTeker teker oynucam her çekimde dağıtım yapıcam tutturursam umarım
tamam yigiidimTeker teker oynucam her çekimde dağıtım yapıcam tutturursam umarım
yarısını senle paylascam alırsam ramazan ayındayız paylasımcı olalım dımısanada yegenim 22
erhanuıda eklrız 3 e bölerizyarısını senle paylascam alırsam ramazan ayındayız paylasımcı olalım dımı
Yav dostum ne totemi totem motem hikaye gelcegi varsa gelir herşey oynayanların elinde senin buraya yazman bi dalgayı değiştirmez anladın mı boş yani bana göreReis herkesin totem tarzı farklıdır
NoktaYav dostum ne totemi totem motem hikaye gelcegi varsa gelir herşey oynayanların elinde senin buraya yazman bi dalgayı değiştirmez anladın mı boş yani bana göre
tamam la kırıscaz işteYav dostum ne totemi totem motem hikaye gelcegi varsa gelir herşey oynayanların elinde senin buraya yazman bi dalgayı değiştirmez anladın mı boş yani bana göre
Küçük müdüşmez kalkmaz bi Allah dayıcım bugun senın sınavın demek kı
nişantaşında 3 daire verdi elbet böyle kucuk sınavlar olcak
küçücükKüçük mü
ya bu bı sey degıl erkan sana dıyom sınema pandemının ılk gunlerı donuyodu kımsenın kımseyle muhabbetı yokYav dostum ne totemi totem motem hikaye gelcegi varsa gelir herşey oynayanların elinde senin buraya yazman bi dalgayı değiştirmez anladın mı boş yani bana göre
Vallah reis sana gore bos olabilir ama burda toteme iannan cok kisi var saygi duymalisnYav dostum ne totemi totem motem hikaye gelcegi varsa gelir herşey oynayanların elinde senin buraya yazman bi dalgayı değiştirmez anladın mı boş yani bana göre
Allah sabır versinküçücük
zamcık gibi mi yaniküçücük