- 4,797
- 1,261
- 113
Vallah beni takipten soguttunuz be
Ramazan ayında ibadet yapacağına forumda niye geziyorsun reis ozmnramazan ayındayız dost yapma
Ekli dosyayı görüntüle 227261
Ya dostum biz tek Allah'a inaniyoz boşver totemi falan hikaye diyom sana safsata dalgası lavugun bi tanesi ortaya atmış milletde inanmis öyle bi sinema yok yani güven banaVallah reis sana gore bos olabilir ama burda toteme iannan cok kisi var saygi duymalisn
Bı basket bide teniste say say bitmez iki günde yirmibin msj yazarsinya bu bı sey degıl erkan sana dıyom sınema pandemının ılk gunlerı donuyodu kımsenın kımseyle muhabbetı yok
bı kupon gelıyo yardır Allah kım once sayıyı yazcak yarısı koca koca adamlar neyse bulasık bırıkmıs
hizmetliyi saldım bayram ıcın memlekete gıttı ben halledeyım sunları
sukru dayı muezzın yapcam senı tesvıkıyede dedı onu beklıyom dost haber gelmedı dahaRamazan ayında ibadet yapacağına forumda niye geziyorsun reis ozmn
Totem bumuymus abooooramazan ayındayız dost yapma
Ekli dosyayı görüntüle 227261
28Bı basket bide teniste say say bitmez iki günde yirmibin msj yazarsin
Toteminde canı cehenneme geri kalanınında sana birşey olmasinYa dostum biz tek Allah'a inaniyoz boşver totemi falan hikaye diyom sana safsata dalgası lavugun bi tanesi ortaya atmış milletde inanmis öyle bi sinema yok yani güven bana
1 tane açıgımız var ya sen ya galatasaylıyı yapıcamsukru dayı muezzın yapcam senı tesvıkıyede dedı onu beklıyom dost haber gelmedı daha
Fitre dagitmaya gelmişti bayram geldi ya şimdi gidiyo bulasigaRamazan ayında ibadet yapacağına forumda niye geziyorsun reis ozmn
He şöyle ya mümin dostumToteminde canı cehenneme geri kalanınında sana birşey olmasin
Benimde bekçi yap kollarım Erhan abiyi1 tane açıgımız var ya sen ya galatasaylıyı yapıcam
boyle fotolar manıtaların whatsapp grubunda tutar dost