- 34,552
- 19,153
- 113
Sana diyecektim şanslısın bikac tür slot çevir diye yanlış anlar diye demedim ama masallahin var180 oldu ama onu da tek kat daha oynama şartı var bakalım kaç olacak
Sana diyecektim şanslısın bikac tür slot çevir diye yanlış anlar diye demedim ama masallahin var180 oldu ama onu da tek kat daha oynama şartı var bakalım kaç olacak
bencede
Sanki çevrimiçi olup olmadigini takip ettin gibi geldi dost bana ama gene de sen bilirsindost sınema bılımlerı ve sanatları akademısını herkes 5 yılda ben 3.5 yılda bolum bırıncısı bıtırdım sınemayı anlarız dost
İyi sağ baştan saysaymalıyız
26İyi sağ baştan say
bakmaya gerek yok dost 4 kişi payfix için burda 20 kişi bekliyosa 2500 için beklıcek 2500 tane antepli vardır dost merak etmeSanki çevrimiçi olup olmadigini takip ettin gibi geldi dost bana ama gene de sen bilirsin
Vay be bunu da bildim. Bir sonraki tahminim maç sonu +6 farkNokta atışı yapmisim.Bir sonraki tahminim 3.per sonu +20 fark olsun bari
benım mesajı alsaydın zengındın mustıcanO değilde 199.5 ust oynamistim fena battık
Fukara 1 sen 2 dost insana kelimelerin gerçeğini unutursunuz@Antep7575 tebrıkler dostum en sonunda kırdın seytanın kafasını 😂
26 3.per bitti
Napalım ya ıftara hazırlık yapıyorum 😂Fukara 1 sen 2 dost insana kelimelerin gerçeğini unutursunuz
Aslı öyledir belki dostFukara 1 sen 2 dost insana kelimelerin gerçeğini unutursunuz
Playoffa üst oynamak çok riskli bi perde 30 bile cikmayabiliyorbenım mesajı alsaydın zengındın mustıcan
Hangisi gormedim dostbenım mesajı alsaydın zengındın mustıcan