- 34,552
- 19,153
- 113
Bol şanslar akıyor mu ordadaTam uyuyacaktım freespin aklıma geldi kumarcıya uyku mu olur 😁😁
Bol şanslar akıyor mu ordadaTam uyuyacaktım freespin aklıma geldi kumarcıya uyku mu olur 😁😁
onu allahın evi korur artık huzuru orda bulacak oBenimde bekçi yap kollarım Erhan abiyi
Dedin geldi mkantepli de bizi koparıyo uyucam falan acıkta 2500 luk kuponu varken hangı kumarbaz uyumus
bencedeİzliyorum fark atar doncic şov yapıyor
Bencedebencede
180 oldu ama onu da tek kat daha oynama şartı var bakalım kaç olacakBol şanslar akıyor mu ordada
dost sınema bılımlerı ve sanatları akademısını herkes 5 yılda ben 3.5 yılda bolum bırıncısı bıtırdım sınemayı anlarız dostDedin geldi mk
Şans bugün senden yana dost180 oldu ama onu da tek kat daha oynama şartı var bakalım kaç olacak
Bol şans diliyorum180 oldu ama onu da tek kat daha oynama şartı var bakalım kaç olacak
saymalıyızArtık saymmaya gerek yok dostlar geldi daha ne sayicaz
İmam osurursa cemaat ne yapar sen hayal et artıkonu allahın evi korur artık huzuru orda bulacak o
Helal dost bu etiket olayı ben sabahtan beri takip ediyom mesajımıTakibe gerek yok daha gelmiş kupon herkese hayırlı sabahlar sanada tebrikler dostum @Antep7575
uzulme dayıcım yarın 30k basar telafı edersınne dedım param yoktu ahhh ahhh her baremden alt olur dedık 199 alt olur dedık 20 k basılaır dedık gıttı erhanım paralar