- 34,552
- 19,153
- 113
Şimdi burda olmayanlara akşam atarsın dost adamlar bayıldı beş saattir sayı sayiyolar matematigim gelişti onlar sayesindeBaşkan bence nankörlük yapma geçen seferde sen almıştın 😉
Şimdi burda olmayanlara akşam atarsın dost adamlar bayıldı beş saattir sayı sayiyolar matematigim gelişti onlar sayesindeBaşkan bence nankörlük yapma geçen seferde sen almıştın 😉
Ulaşırım dost sıkıntı yokMaç falan bulursan kayda değer iy 1.5 üst gibi 🤣🤣
hangi nankörlükten bahsedıyo anlamıyom kı hanı bılsem akıllı mantıklı bı sekılde yazıyo altından gırıp ustunden cıkıcamda yanlıslıkla yazdı ya da yanlıs anladı bı seyı heraldeŞimdi burda olmayanlara akşam atarsın dost adamlar bayıldı beş saattir sayı sayiyolar matematigim gelişti onlar sayesinde
16.5 a kızmıştır bence Antepli dostumuzhangi nankörlükten bahsedıyo anlamıyom kı hanı bılsem akıllı mantıklı bı sekılde yazıyo altından gırıp ustunden cıkıcamda yanlıslıkla yazdı ya da yanlıs anladı bı seyı heralde
Sakin ol dost sıkma canını sana dedik umutks41 den başkası yar olmaz sana diyehangi nankörlükten bahsedıyo anlamıyom kı hanı bılsem akıllı mantıklı bı sekılde yazıyo altından gırıp ustunden cıkıcamda yanlıslıkla yazdı ya da yanlıs anladı bı seyı heralde
bana 750 tlyı fotograf cekmıs onu attı dost@erhanbey22 @Hayatindibi dayımız parayı vurmuş bana 750 tl attı sana ne attı
Boşver dost uykusuz kaldı o da yanlış anladı herhalde yoksa @Antep7575 adamdır sadece biraz cimri o huyunuda beraber kurutacazhangi nankörlükten bahsedıyo anlamıyom kı hanı bılsem akıllı mantıklı bı sekılde yazıyo altından gırıp ustunden cıkıcamda yanlıslıkla yazdı ya da yanlıs anladı bı seyı heralde
Pablo arkadaşa da gönderildi son 2 kaldıSukes1982
Berkayaydin6
fthchl1998
Erkan4235
Pablo27
Bu Arkadaşlar bana payfix numaralarını özelden göndersinler
Adamın kendi parası bisey diyemeyizAdam 10 milyar kazanmış 4 kişiye 25 yada 50 yollamış sizde bu adama adam mı diyonuz la 😁😁😁
Usta ben en baştan takip ettim fakirin yuzu gulur mu be😫Pablo arkadaşa da gönderildi son 2 kaldı
Yok ya bence 100 100 atmıştırAdam 10 milyar kazanmış 4 kişiye 25 yada 50 yollamış sizde bu adama adam mı diyonuz la 😁😁😁
Suna bı 25 lira atın vallahi hesapta yok yoksa atardım kumar krizine girmiş kardasimUsta ben en baştan takip ettim fakirin yuzu gulur mu be😫
Geriden gelip Son 2 ye girer miyiz dostPablo arkadaşa da gönderildi son 2 kaldı
Ben 10 k kazanınca sadece erhana 2 k atıyom dost 100 lira nedirYok ya bence 100 100 atmıştır
Eee bı Erhan kolay yetişmiyor yatırım yapmak şart tabiBen 10 k kazanınca sadece erhana 2 k atıyom dost 100 lira nedir
Vala usta sigara yok iftara bahse vermemSuna bı 25 lira atın vallahi hesapta yok yoksa atardım kumar krizine girmiş kardasim
Burun farkiyla belki dost ama atlar çok yorgundu belki girersinGeriden gelip Son 2 ye girer miyiz dost