- 6,134
- 5,173
- 113
Hocam onlar biri 6.30da girmiş en son digeri 5.30da adamlar uyuyakalmis belli sonra atabilirsen atPablo arkadaşa da gönderildi son 2 kaldı
Hocam onlar biri 6.30da girmiş en son digeri 5.30da adamlar uyuyakalmis belli sonra atabilirsen atPablo arkadaşa da gönderildi son 2 kaldı
Takım elbiseni sat dost tatava yapmaVala usta sigara yok iftara bahse vermem
sen hakkımızı ver dost dedın ya o onu ben yazdım sanmısBen 10 k kazanınca sadece erhana 2 k atıyom dost 100 lira nedir
Valla bendede yok ama sorun deil para gelene kadar sigarayı birakiyorumVala usta sigara yok iftara bahse vermem
Yine formundasın dost sabah sabahTakım elbiseni sat dost tatava yapma
Sana bisey diyen oldu mu dostTakım elbiseni sat dost tatava yapma
Herkes herşeyi anlamaz dost dostlarını iyi seççen 2 hafta boş bıraktık seni bak basına neler geldi neyse gel bakalım baskanın dm yesen hakkımızı ver dost dedın ya o onu ben yazdım sanmıs
yanı ben boyle bı sey yazsam bana nankor dıcek yanı 30 tl attı dıye
ustune cızgı attım anteplı
4 Mayıs kumarci bayramı ilan ediyoruz4 mayısı unutmayin beyler rekor dağıtım yapıcam
Ne varki o gün dost4 mayısı unutmayin beyler rekor dağıtım yapıcam
O gün sana 500 atcak sat 500 lük takım elbiseni 4 mayısta yenisini alırsınNe varki o gün dost
Doğum günü var parti yapacaz ciblak gelecenmi alkolde varNe varki o gün dost
Takım elbise tarih oldu dost 😂🤣O gün sana 500 atcak sat 500 lük takım elbiseni 4 mayısta yenisini alırsın
Doğum günüm hem bedava bonuslar var birsuru hem de %100 yatırım bonusu olan siteler şansım biraz yaver giderse bugün sabahlayan arkadaşlara özel kıyağım olacakNe varki o gün dost
Çıplak mı 😂 en sevdiğimDoğum günü var parti yapacaz ciblak gelecenmi alkolde var
Kravat yamuk dost yeni farkettimTakım elbise tarih oldu dost 😂🤣
Uyandırıyordu bizi dostDoğum günüm hem bedava bonuslar var birsuru hem de %100 yatırım bonusu olan siteler şansım biraz yaver giderse bugün sabahlayan arkadaşlara özel kıyağım olacak
Bol şans şimdidenDoğum günüm hem bedava bonuslar var birsuru hem de %100 yatırım bonusu olan siteler şansım biraz yaver giderse bugün sabahlayan arkadaşlara özel kıyağım olacak
Kravat yamuk dost yeni farkettim
[/QUOTE