Bekliyoruz dostAllahsız kitapsızlar buda gitti gecenin son kuponunu yapacam Tümbetten az bekleyin
Oluruz be anam
Helal dost ağzın açık dişlerini göstererek av peşindesinBekliyoruz dost
Bu durum seni niye bu kadar rahatsız ediyor dost işsiz güçsüz adamız takılıyoruz işte zaman geçsinHelal dost ağzın açık dişlerini göstererek av peşindesin
Ooo çok alıngan sirtlansin dost mahoda böyle alınırdı herşeyeBu durum seni niye bu kadar rahatsız ediyor dost işsiz güçsüz adamız takılıyoruz işte zaman geçsin
Git yat dostum bosver yarın sakın kafayla yaparsınAllahsız kitapsızlar buda gitti gecenin son kuponunu yapacam Tümbetten az bekleyin
Niye alınayım dost sordum sadeceOoo çok alıngan sirtlansin dost mahoda böyle alınırdı herşeye
Beko su resmı kaldır laNiye alınayım dost sordum sadece
Sirtlan diğer sirtlanin hareketlerini takip eder dostNiye alınayım dost sordum sadece
Niye laBeko su resmı kaldır la
Kaldır hiç al benısı yokNiye la
Mahoyla beni aynı kefeye koyucaksan selamlaşmayalım dostSirtlan diğer sirtlanin hareketlerini takip eder dost
Ooo dost sen gelirmiydin bu saatlerdeBeko su resmı kaldır la
Ne koyimKaldır hiç al benısı yok
Kendimden bahsetmiştim dost ama sen sayı saymayı unuttuğun gibi dedigimide anlamiyon dost nasıl olcak bu sinemaMahoyla beni aynı kefeye koyucaksan selamlaşmayalım dost
Bize koymada kıme ne koyuyorsan koy dostNe koyim
Arada ugruyoz dost massallah sizden sıra gelmıyor 🤣Ooo dost sen gelirmiydin bu saatlerde
Bu iş kalıp meselesine döner gibi dostKendimden bahsetmiştim dost ama sen sayı saymayı unuttuğun gibi dedigimide anlamiyon dost nasıl olcak bu sinema
Forumun CEO'su Erhan dost biz mabarayizArada ugruyoz dost massallah sizden sıra gelmıyor 🤣