- 10,187
- 6,033
- 113
Yanlış sayıyoz onu da awsen ne sayıyon dost
Yanlış sayıyoz onu da awsen ne sayıyon dost
1 tane asisti var adamın sen şu 2 şu 3 gidiyon dostYanlış sayıyoz onu da aw
Parasızliktan sayı saymayı bile unuttun dostYanlış sayıyoz onu da aw
Hiç sorma aw üniversite mezunu zehir gibi adam ne hale geldiParasızliktan sayı saymayı bile unuttun dost
Bu kafayla gidersen ömrümün sonuna kadar fukura kalcan dostÇekmedim black jack vakası yaşadım
Ekli dosyayı görüntüle 227773
Ben maçı izliyorum kanka neye göre 1 gösteriyor anlamadım1 tane asisti var adamın sen şu 2 şu 3 gidiyon dost
Helal dost bölüm neHiç sorma aw üniversite mezunu zehir gibi adam ne hale geldi
Rekorbethangi site bu
Çekmedim deneme bonusu dost zaten 100 verecekti 1500 yapayım dedim olmadıBu kafayla gidersen ömrümün sonuna kadar fukura kalcan dost
Yönetim bilişim sistemleri dostHelal dost bölüm ne
deneme bonusundan alacagın 100 lırayı mı begenmıyon dostÇekmedim deneme bonusu dost zaten 100 verecekti 1500 yapayım dedim olmadı
Bana sanki sinema akademisi bölümü okumussun gibi geldi dostYönetim bilişim sistemleri dost
Dost dedim 200 çekerim roll yaparım olmadıdeneme bonusundan alacagın 100 lırayı mı begenmıyon dost
Zaten 100 ü cekcen ne diye 1500 yapmaya çalıştın dost nasıl bi sinemanın içindesinÇekmedim deneme bonusu dost zaten 100 verecekti 1500 yapayım dedim olmadı
1500 yapsaydım 200 alacaktımZaten 100 ü cekcen ne diye 1500 yapmaya çalıştın dost nasıl bi sinemanın içindesin
Kendin o bölümü okudun diye bizide mi öyle sandın dostBana sanki sinema akademisi bölümü okumussun gibi geldi dost
Dost o bölümden mezun olmak şereftirKendin o bölümü okudun diye bizide mi öyle sandın dost
O zaman ben şerefsiz mi oluyorum dostDost o bölümden mezun olmak şereftir