- 465
- 258
- 63
Tatlım kırıcı birşey konuşmadım bu 1Dost insanları kırıcı konuşma
2.si sanane 😗
Tatlım kırıcı birşey konuşmadım bu 1Dost insanları kırıcı konuşma
Yattı reisLisbon 1. Golü atar olacak
Bol kazançlar bu kez kombine yaptım
Ben sna söyledim uyarı mayetinde kimse ile üst perdeden konuşmaTatlım kırıcı birşey konuşmadım bu 1
2.si sanane 😗
Kardeşim seviye çok üst olunca napicannbn 😂Ben sna söyledim uyarı mayetinde kimse ile üst perdeden konuşma
Gıttı buLisbon 1. Golü atar olacak
Bol kazançlar bu kez kombine yaptım
Aynn oyle hep kaybettigimi kurtarmak icin batmistim bende sifirim eksilerdeyim o yuzden suan durmasi lazimParmaklar devamke
Dur Antepli diyom sana hırsa yenik düşme
Trabzonlu kardeşim şimdi hırs başlıyor iyi izle
Helal len birader30 milyar çektim 2 milyarda payfixde vardı şimdi bekleyin Arkadaşlar başka bir sitede küsürat kuponu yapacam NBA olan kupon son kupon birazdan atacam
Bklıyrz reis30 milyar çektim 2 milyarda payfixde vardı şimdi bekleyin Arkadaşlar başka bir sitede küsürat kuponu yapacam NBA olan kupon son kupon birazdan atacam
Bol sans simdiden30 milyar çektim 2 milyarda payfixde vardı şimdi bekleyin Arkadaşlar başka bir sitede küsürat kuponu yapacam NBA olan kupon son kupon birazdan atacam
Aga bu maclari niye goremiyoruum ben
Bravo tebrikler30 milyar çektim 2 milyarda payfixde vardı şimdi bekleyin Arkadaşlar başka bir sitede küsürat kuponu yapacam NBA olan kupon son kupon birazdan atacam
tebrikler krall kazancın da şansında daim olsun30 milyar çektim 2 milyarda payfixde vardı şimdi bekleyin Arkadaşlar başka bir sitede küsürat kuponu yapacam NBA olan kupon son kupon birazdan atacam
Adamlara 100er tl atmazsan seni yerler yalnız sabahtan beri bekleyin şuraya buraya atçam diyon hadi hyırlısı bakam30 milyar çektim 2 milyarda payfixde vardı şimdi bekleyin Arkadaşlar başka bir sitede küsürat kuponu yapacam NBA olan kupon son kupon birazdan atacam
😂😂Adamlara 100er tl atmazsan seni yerler yalnız sabahtan beri bekleyin şuraya buraya atçam diyon hadi hyırlısı bakam