Oğlum bak düzgün konuşSa-na-ne amk
millete sakso çekiyon 3 kuruş iicn bide artisleniyon
Atayım 50 desem baslarsin hemen Boşnak saksouna 😂
Senin oğlunu yerim fukaraaa kızma hemenOğlum bak düzgün konuş
Aciz adam seni
İşine bak zaten senin ban zamanın gelmiş geçiyorSenin oğlunu yerim fukaraaa kızma hemen
Parayı bulayım atcam sana söz ama sende hakkını vercen tamam mi
Lan sokayım banina sikimde mi sankiİşine bak zaten senin ban zamanın gelmiş geçiyor
Senin derdin neLan sokayım banina sikimde mi sanki
Senin ekmek teknen tabi sen ban yersen kime cekecen saksoyu
Ne derdim olcak gevşek kendi kendine bana müdahalee ediiyon yok öyle konuşma yok böyle konuşma sanane buranın muhtarmsnSenin derdin ne
Adam akıllı takıl dalgana bak işin gücün yok mu seninNe derdim olcak gevşek kendi kendine bana müdahalee ediiyon yok öyle konuşma yok böyle konuşma sanane buranın muhtarmsn
Makara yapiyoruz 1 saattr bir senin zoruna gidiyor kelimeler
Hadi şimdi uza yazma bişe can sıkma
Ya skayım onun parasınaBeyler yapmayın etmeyin bu antepli için birbirinizi kırmayın adam parasını aldı 3ç rüyasında şu an
Çok işim var bu saatte hadi birader bak dalganaAdam akıllı takıl dalgana bak işin gücün yok mu senin
Kaybol git işine bak yaYa skayım onun parasına
Valla makara takiliyorum burda 1 saattir
Eğer öyle bı niyeti varsa Antepli kardeşin hakkımı ha bu garibana verin pardon fukaraya
Adamın yazdıklarına baksanaEvery Matrix alt yapısında NBA şuanda gözükmüyor onu bekliyorum kısa süre bekleteceğim arkadaşlar birde kendi aranızda laf kalabalığı yapmayın arkadaşlar konuyu dağıtmayn
Emrin olur sadrazamEvery Matrix alt yapısında NBA şuanda gözükmüyor onu bekliyorum kısa süre bekleteceğim arkadaşlar birde kendi aranızda laf kalabalığı yapmayın arkadaşlar konuyu dağıtmayn