- 47,002
- 51,213
- 113
Antepli yine tokatlamış milleti
Kaçıncı atıcam deyişi dost siz laftan anlamıyonuz mu adam sahtekar 1 değil 3 değil 5 değil buAdam aticam dedi atmazssa o zaman konuşuruz dost
Benim bı bilgim yok dostKaçıncı atıcam deyişi dost siz laftan anlamıyonuz mu adam sahtekar 1 değil 3 değil 5 değil bu
Boşuna demiyoruz sabahtan beri dost boşuna takip ediyosunuz bunada ego yaptırıyosunuz bırakın paylaşsın kuponunu kendi kendine totem yapsın 2 gün sonra zaten foruma girmezBenim bı bilgim yok dost
Dost madem böyle bişey var bu arkadaşa hala neden roll actiriyolar onu anlamadimBoşuna demiyoruz sabahtan beri dost boşuna takip ediyosunuz bunada ego yaptırıyosunuz bırakın paylaşsın kuponunu kendi kendine totem yapsın 2 gün sonra zaten foruma girmez
Roll açmamış zaten beklemede kupon açmış bizim milletimiz sever yüksek oynayan oyuncuya yapısmayı buda takip edene para atıcam diyince iyice ortalık karısıyo zatenDost madem böyle bişey var bu arkadaşa hala neden roll actiriyolar onu anlamadim
Fark etmez ki ortada bı söz var eğer zaten o söz yerine getirilmiyorsa adminler el atmalı konuya ben bu arkadaş dan ilk defa söz aldım çekim gelince aticam dedi bekliycrzRoll açmamış zaten beklemede kupon açmış bizim milletimiz sever yüksek oynayan oyuncuya yapısmayı buda takip edene para atıcam diyince iyice ortalık karısıyo zaten
Bekle dost atcak sağlam bişeylerFark etmez ki ortada bı söz var eğer zaten o söz yerine getirilmiyorsa adminler el atmalı konuya ben bu arkadaş dan ilk defa söz aldım çekim gelince aticam dedi bekliycrz
Umut şimdi ne diyim ağam görücez bakalım umarım sen haklı cikmazsin 🙂Bekle dost atcak sağlam bişeyler
Kardeş senin hakkında laf söylüyorlar umarım bizi yaniltmazsinSon anda bir kupon aldım hokey oda geldi 3900 bastım 5 bin küsür veriyordu şuanda tümbet aktif değil sabah hesapta 18 - 19 bin küsür olması gerekiyor
Hayrını görSon anda bir kupon aldım hokey oda geldi 3900 bastım 5 bin küsür veriyordu şuanda tümbet aktif değil sabah hesapta 18 - 19 bin küsür olması gerekiyor
O laf söyleyenler o lafları tek tek yiyecekler yada yedirecem Antepliysem yediririmKardeş senin hakkında laf söylüyorlar umarım bizi yaniltmazsin
reis düzelir merak etme tumbet promodan sonra böyle oldu 2 3 saate düzelir benceSon anda bir kupon aldım hokey oda geldi 3900 bastım 5 bin küsür veriyordu şuanda tümbet aktif değil sabah hesapta 18 - 19 bin küsür olması gerekiyor
Antep fıstığı gibiKardeş senin hakkında laf söylüyorlar umarım bizi yaniltmazsin
valla reis sana güvendık 3 gundur takip ettık hep kuponları artık kısmet atarsan iyi olur atmazsan da can sağlıgı ne dıyelım kiO laf söyleyenler o lafları tek tek yiyecekler yada yedirecem Antepliysem yediririm
Eyvallah kralO laf söyleyenler o lafları tek tek yiyecekler yada yedirecem Antepliysem yediririm