- 6,666
- 3,871
- 113
İyiki site güncellemeye girmiş yoksa sabaha kadar yerdin sen bu parayı çekte rahatla artık sabahaO laf söyleyenler o lafları tek tek yiyecekler yada yedirecem Antepliysem yediririm
İyiki site güncellemeye girmiş yoksa sabaha kadar yerdin sen bu parayı çekte rahatla artık sabahaO laf söyleyenler o lafları tek tek yiyecekler yada yedirecem Antepliysem yediririm
Aynen karşimO laf söyleyenler o lafları tek tek yiyecekler yada yedirecem Antepliysem yediririm
O laf söyleyenler o lafları tek tek yiyecekler yada yedirecem Antepliysem yediririm
O laf söyleyenler o lafları tek tek yiyecekler yada yedirecem Antepliysem yediririm
İsotlu olsun dostO laf söyleyenler o lafları tek tek yiyecekler yada yedirecem Antepliysem yediririm
Sky sen kendin kaşındın 😄😄😄
Entebin hamamlarııııSky sen kendin kaşındın 😄😄😄
Senin yerine diğer arkadaşa gönderecem
Yolla gelsin bakalimUyku yok sabah vitrinbetin attığı miktardan bu kaldı onu da 1xbete yükledim burdan devam edelim tümbet amaliyattan çıkana kadar
Geldi bu sadece 1xbette var o tarz maçlar 8-5 oldu tuttuBulamadim ki
ofhh bee şimdi 6. kat balkondan atlamaz mı.. 😢Sky sen kendin kaşındın 😄😄😄
Senin yerine diğer arkadaşa gönderecem
Çektiğin paradan milletin parasını niye atmadın ?11.5 üst girdim hokey kısmına gel Rusya mnhl ligini seç
Çektiğin paradan milletin parasını niye atmadın ?
sana hesap mı vercek dost adamda kımın parası kalmıs bu zamana kadarÇektiğin paradan milletin parasını niye atmadın ?
Oda doğru dostsana hesap mı vercek dost adamda kımın parası kalmıs bu zamana kadar
antepliye laf atanlar kendıne bakcak dost yuksek oynuyo dıye kıskanıyo herkes antepten yamuk cıkmaz ismet ağadan anlaman lazımdıOda doğru dost