Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Antep7575 / Kasa: 4K Hedef : 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,970
3,601
113
Basketbol fark 16 den 12 ye indi umarım kahpelik yapmazlar

Freedom_Warrior

T̸e̸c̸r̸ü̸b̸e̸ ̸;̸A̸c̸ı̸n̸ı̸n̸ ̸Ö̸d̸ü̸l̸ü̸d̸ü̸r̸..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
505
489
63
Basketbol son 1.30 dk fark 16 orası tamam tek gole kaldı artık

Freedom_Warrior

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
505
489
63
Cherno More geliyor akın akın Antepliiii

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,950
47,277
113
Bugün çok büyük hata yaptım 30 milyardan oldum fakat bu kez hedefime ulaşıp iddaayı bırakıyorum
İlk kupon sanal futbol
Bu basligi gorenler seninle dalga gecicek.sen 25k hedef koyup 31k yapip kimseye dagitim yapmayip hepsini kaybetmissin ve dun herkes bunun boyle olacagini soyledi.sen onlari onaylar gibi baslik acmissin.allah yardim etsin sana.

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,044
1,740
113
Adamın kazanıp kaybetme gibi bir durumu yok 50 k hiç etmiş zevkine oynuyo bu gelir onunla devam edicek tabi günü kurtarmak için
Ne zevki adam perisan olmus dun 25 da birakacakti birakmadi 50k yapti hala oynuyor hala 0 liyor

Freedom_Warrior

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
505
489
63
Yaptı bi hata tecrübe oldu antepli dün gece ama bi daha o tongaya düşmez bence

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,590
10,638
113
Bu basligi gorenler seninle dalga gecicek.sen 25k hedef koyup 31k yapip kimseye dagitim yapmayip hepsini kaybetmissin ve dun herkes bunun boyle olacagini soyledi.sen onlari onaylar gibi baslik acmissin.allah yardim etsin sana.
Konuş abi 12 saat konusuna destek verdim gece 3 de yarın görüşürüz dedi çıktı gitti iyi oldu allahından bulsun.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,970
3,601
113
Yükseliş için ilk kupon geldi
Ne deseniz haklısınız çünkü hata yaptım fakat sizde biliyorsunuz ki bu bir hastalık ve kim oynarsa oynasın duramaz bundan sonra aynı hatayı yapmayacağım yeterki üst üste 3-4 kere kuponum gelsin

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,264
8,993
113
Yükseliş için ilk kupon geldi
Ne deseniz haklısınız çünkü hata yaptım fakat sizde biliyorsunuz ki bu bir hastalık ve kim oynarsa oynasın duramaz bundan sonra aynı hatayı yapmayacağım yeterki üst üste 3-4 kere kuponum gelsin
Hatayı anlamak da güzel oynama demiyoruz istediğin rakama ulaşmışsın gerisini ufak ufak oyna dedik

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,264
8,993
113
Bak tekrar söylüyorum güzel para veriyorsa bozdur kuponu şansın bir kir

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,950
47,277
113
Konuş abi 12 saat konusuna destek verdim gece 3 de yarın görüşürüz dedi çıktı gitti iyi oldu allahından bulsun.
Yok be kardesim ben ne konusayim.bana yanlis bi cumle kullandi bayramdan once ondan sonra ben konularina gelmiyorum zaten.allah var bana daha once para atti bi kere ama cekilismiydi yoksa takip ettigim icinmi atmisti hatirlamiyorum.onun kazandigi miktari ben kazansam emin ol sen ve bazi degerli arkadaslara 100er 200er atardim hepde oyle yapiyorum cunku para bugun var yarin yok biz birbirimizie her zaman lazimiz sigaramiz olmaz dm atariz varmi diye sorariz yeri gelir ekmek paramiz olmaz paylasiriz paramizi.ama dun yaptigi is cok yanlis oldu belkide beddua aldi ve sonu yine 0 olmus.dun o yanlisi yapmasa ufak dagitimlar yapsa suan konusu adam doku olurdu ama dun herkes kustu bak kimse yok.neyse ben daha fazla konusmiycam ama bu arkadasin sonu kotu gozukuyor allah yardim etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...