Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Antep7575 / Kasa: 4K Hedef : 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,590
10,638
113
Yok be kardesim ben ne konusayim.bana yanlis bi cumle kullandi bayramdan once ondan sonra ben konularina gelmiyorum zaten.allah var bana daha once para atti bi kere ama cekilismiydi yoksa takip ettigim icinmi atmisti hatirlamiyorum.onun kazandigi miktari ben kazansam emin ol sen ve bazi degerli arkadaslara 100er 200er atardim hepde oyle yapiyorum cunku para bugun var yarin yok biz birbirimizie her zaman lazimiz sigaramiz olmaz dm atariz varmi diye sorariz yeri gelir ekmek paramiz olmaz paylasiriz paramizi.ama dun yaptigi is cok yanlis oldu belkide beddua aldi ve sonu yine 0 olmus.dun o yanlisi yapmasa ufak dagitimlar yapsa suan konusu adam doku olurdu ama dun herkes kustu bak kimse yok.neyse ben daha fazla konusmiycam ama bu arkadasin sonu kotu gozukuyor allah yardim etsin.
Doğru söylüyosun abi yaşadığımız örnekler bunlar hep beraber ki yaşanmışlığı da var.. Neyse

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Konuş abi 12 saat konusuna destek verdim gece 3 de yarın görüşürüz dedi çıktı gitti iyi oldu allahından bulsun.
Kardeşim 50 defa yazdık bundan medet ummayin diye bu model adama günahını vermez o saniyo benim kupon tutssun yol alayım derdinde burda takip edenlerin 100 de 90i bana da pastadan biseyler dusermi peşinde bedavaya takip etmeyin bırakın kim ne kazanıyo kaybediyo kendine

Freedom_Warrior

T̸e̸c̸r̸ü̸b̸e̸ ̸;̸A̸c̸ı̸n̸ı̸n̸ ̸Ö̸d̸ü̸l̸ü̸d̸ü̸r̸..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
505
489
63
Antep yanlış maça oynadın galiba eyvah

Erdinc3434

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,961
913
113
Arkadaşlar bu adama inanmayin hatta adminler bunna konu dahi açtırmasınlar bu bikerede bana söz verdi kupon gelsin seni görücem diye o günden sonra daha da cevap vermedi şunu adam yerine koymayın daha beter olsun

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
Yükseliş için ilk kupon geldi
Ne deseniz haklısınız çünkü hata yaptım fakat sizde biliyorsunuz ki bu bir hastalık ve kim oynarsa oynasın duramaz bundan sonra aynı hatayı yapmayacağım yeterki üst üste 3-4 kere kuponum gelsin
Bu hatayı bir çok kez yaptın

Loverman

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
240
226
43
Arkadaşlar bu adama inanmayin hatta adminler bunna konu dahi açtırmasınlar bu bikerede bana söz verdi kupon gelsin seni görücem diye o günden sonra daha da cevap vermedi şunu adam yerine koymayın daha beter olsun
görüntülü aramayı kastetmiştir kardo yoksa sen yanlış anladın 👊🏼😂

Loverman

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
240
226
43
Dün 30k olduktan sonra takip edenleri görücem dedi, 30 k yaptı, iyi geceler dedi gitti :D Düşmeyin takip falan etmeyin la
yok kardo görücem derken misafirliğe gelecem dedi
sözü hala devam ediyor meşgul biraz bu aralar o kadar 😂 🥰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...