Psikoloji çökmüş kazanamazsın başka biri oynasinYa bu tümbet ta.....k mi geçiyor ya bizimle bu nedir ya sinirim alt üst oldu bu nedir ya
Psikoloji çökmüş kazanamazsın başka biri oynasinYa bu tümbet ta.....k mi geçiyor ya bizimle bu nedir ya sinirim alt üst oldu bu nedir ya
👍👍Paraya ihtiyacı olan hastada olsa yapmaz rahat ol
Doğru söylüyosun abi yaşadığımız örnekler bunlar hep beraber ki yaşanmışlığı da var.. NeyseYok be kardesim ben ne konusayim.bana yanlis bi cumle kullandi bayramdan once ondan sonra ben konularina gelmiyorum zaten.allah var bana daha once para atti bi kere ama cekilismiydi yoksa takip ettigim icinmi atmisti hatirlamiyorum.onun kazandigi miktari ben kazansam emin ol sen ve bazi degerli arkadaslara 100er 200er atardim hepde oyle yapiyorum cunku para bugun var yarin yok biz birbirimizie her zaman lazimiz sigaramiz olmaz dm atariz varmi diye sorariz yeri gelir ekmek paramiz olmaz paylasiriz paramizi.ama dun yaptigi is cok yanlis oldu belkide beddua aldi ve sonu yine 0 olmus.dun o yanlisi yapmasa ufak dagitimlar yapsa suan konusu adam doku olurdu ama dun herkes kustu bak kimse yok.neyse ben daha fazla konusmiycam ama bu arkadasin sonu kotu gozukuyor allah yardim etsin.
Kardeşim 50 defa yazdık bundan medet ummayin diye bu model adama günahını vermez o saniyo benim kupon tutssun yol alayım derdinde burda takip edenlerin 100 de 90i bana da pastadan biseyler dusermi peşinde bedavaya takip etmeyin bırakın kim ne kazanıyo kaybediyo kendineKonuş abi 12 saat konusuna destek verdim gece 3 de yarın görüşürüz dedi çıktı gitti iyi oldu allahından bulsun.
Kayıp diyorYa bu tümbet ta.....k mi geçiyor ya bizimle bu nedir ya sinirim alt üst oldu bu nedir ya
malesef kayıp olmuş sonuçlandırma doğruYa bu tümbet ta.....k mi geçiyor ya bizimle bu nedir ya sinirim alt üst oldu bu nedir ya
Helal dost aynen katılıyom sanaArkadaşlar bu adama inanmayin hatta adminler bunna konu dahi açtırmasınlar bu bikerede bana söz verdi kupon gelsin seni görücem diye o günden sonra daha da cevap vermedi şunu adam yerine koymayın daha beter olsun
Aynen öyle reis doğruya doğru beter olsun 😂Helal dost aynen katılıyom sana
Bu hatayı bir çok kez yaptınYükseliş için ilk kupon geldi
Ne deseniz haklısınız çünkü hata yaptım fakat sizde biliyorsunuz ki bu bir hastalık ve kim oynarsa oynasın duramaz bundan sonra aynı hatayı yapmayacağım yeterki üst üste 3-4 kere kuponum gelsin
görüntülü aramayı kastetmiştir kardo yoksa sen yanlış anladın 👊🏼😂Arkadaşlar bu adama inanmayin hatta adminler bunna konu dahi açtırmasınlar bu bikerede bana söz verdi kupon gelsin seni görücem diye o günden sonra daha da cevap vermedi şunu adam yerine koymayın daha beter olsun
Sabah verdi 30 k geriDün 30k olduktan sonra takip edenleri görücem dedi, 30 k yaptı, iyi geceler dedi gitti Düşmeyin takip falan etmeyin la
Beter olsun hahaha 😂😂😂Sabah verdi 30 k geri
Canlı destekle dövüştüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam şuan😂😂😂😂👍👍👍Beter olsun hahaha 😂😂😂
yok kardo görücem derken misafirliğe gelecem dediDün 30k olduktan sonra takip edenleri görücem dedi, 30 k yaptı, iyi geceler dedi gitti Düşmeyin takip falan etmeyin la
tam isabetCanlı destekle dövüştüğüne yemin edebilirim ama kanıtlayamam şuan😂😂😂😂👍👍👍
Yaşa😂😂tam isabet