Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Antep7575 / Kasa: 4K Hedef : 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,641
1,229
113
aga çalıştığım yerde böyle bi lavuk vardı kendini herkese acındırırdı sonunda kendi işi oldu mu herkesi satardı altına araba aldı böyle yok öldüm bittim diyip diyip tipide benziyor gece gece tilt oldum

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,997
3,618
113
aga çalıştığım yerde böyle bi lavuk vardı kendini herkese acındırırdı sonunda kendi işi oldu mu herkesi satardı altına araba aldı böyle yok öldüm bittim diyip diyip tipide benziyor gece gece tilt oldum
Lavuk sensin dengesiz kim neyse karşısını da öyle görürmüş

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,997
3,618
113
Sonra küfür etti mi niye etti oluyor sen benim adamlığımın a' sı gelemezsin kudurun deli olun size inat kazançları paylaşacam

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
Sonra küfür etti mi niye etti oluyor sen benim adamlığımın a' sı gelemezsin kudurun deli olun size inat kazançları paylaşacam
Abi kimse kimseden üstün değil bu oyunlarda herkesin kazandığı kendine en çok senin bilmen lazım dün 30 K paran vardı kaybettin hal aynı hırsla diyorsun kudurun size inat paylaşacağım böyle yaptıkça yol yürünmez

Ssn34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,641
1,229
113
sen şu tavrınla adamım diyorsan iyiki o a’ sı olmamışım lan kazandığında kuruş gözüm yok ne paralar gitmiş paranın köpeği olandan adamda olmaz zaten

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Bu Antepli biraz cimri ama harbiden içinde kötülük yok saf çocuk seviyorum ben bir ara 100 k tutturacak orası kesinde zamanını bilmiyom

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,997
3,618
113
Ah be noescape şu bozmak mantıklı yazısını keşke yazmasaydın bozdum bunu aldım 1.200 TL için riske soktuk kuponu diğeri ne güzel iyiydi

Ekli dosyalar

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,997
3,618
113
İlk yarı 1 tane atmıştı şimdi 2 oldu kaldı 4
Haydi ne gözünü seveyim yatırma draymond

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,997
3,618
113
Valla 4 oldu üçüncü çeyrek az daha var son 2 haydi draymondum yaparsın yavrum

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,997
3,618
113
Tek asist kaldı ama süre bitti Allah belanızı versin kitapsızlar nasıl ayarlıyorsunuz tekten ölüm gününüz olsun

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,997
3,618
113
Off offf offf bozan kafamı s..... Timpson banko idi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...