Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Antep7575 / Kasa: 4K Hedef : 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,901
5,510
113
ya şimdi bu arabayı süren entep
en sonda inip tüküren takipçiler değil mi kardo 👊🏼😂
Yav bro 50 sine 100une saplayayim da, millete mac takip ettirip totem yaptirip gitmis herhalde oyle bisey olmus. Konuyu surekli yukarida goruyordum. Rizkini vermemiş kimsenin, forum kültüründe boyle bisey yok aslinda. Yanlis yapmis. Takip edenlere allahtan sabir diliyorum

Yazlık

BJK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,858
6,850
113
  • Değerli Üyemiz
    İlgili birimin incelemesi sonucunda, maalesef bonus talebinize olumlu yanıt veremiyoruz.
    Bol şanlar dileriz,
    Saygılarımızla,
    Vbet Türkiye Ekibi!

• Beğen
Tepkiler: BJK

Loverman

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
240
226
43
Yav bro 50 sine 100une saplayayim da, millete mac takip ettirip totem yaptirip gitmis herhalde oyle bisey olmus. Konuyu surekli yukarida goruyordum. Rizkini vermemiş kimsenin, forum kültüründe boyle bisey yok aslinda. Yanlis yapmis. Takip edenlere allahtan sabir diliyorum
bana nauu nauuu diyor.. 🥺 😢

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,997
3,618
113
Kuponun kaderi Charlotte ve New Yorka bağlı Newyork zaten önde ama ikisi de 1 olması lazım

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,997
3,618
113
Adına sevindim vallah birde sana dost tavsiyesi kaybetcen zaman bozum acik olmuyor kazancan zaman oluyor bunu unutma
Öyle değil başkan her türlü açık olur ama senin dediğin şöyle kuponun kazanacağı zaman bozumu biraz ortalamanın üzerinde verir cazip gözüküp bozsun diye örnek veriyorum 10 vereceğime 2 veririm diyor ama kaybedecegi zaman ise bozum bu düşük olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...