- 263
- 136
- 43
Aga buz hokeyi ne allani sen😁😁Taklit edilmeyecek tek şey cesarettir
Pazar gününe kötü başladım iyi bitirecem
3. Kupon
alttaki maç buz hokeyi
Aga buz hokeyi ne allani sen😁😁Taklit edilmeyecek tek şey cesarettir
Pazar gününe kötü başladım iyi bitirecem
3. Kupon
alttaki maç buz hokeyi
Bana bok atma kanka ben sana sanl oretmedım daha buz nasıl oynanır bılmıyon 5bın basıyn bıde bana bok atıyonYa lanet olsun ya bu buz hokeyi nasıl bitti oyuna geldim resmen yeminle oyuna geldim Allahsızlar ya ben 1. Periyotta sanıyordum bu forumda olan biri bana alıştırdı buz hokeyini lanet gelsin ya kimseden akıl almayacaksın offf
10 bin TL gitti durdugumuz yerde
Ben sana buzu gercek buzu anlattım sen sanal oynuyon bana hıcc camur atmaYa lanet olsun ya bu buz hokeyi nasıl bitti oyuna geldim resmen yeminle oyuna geldim Allahsızlar ya ben 1. Periyotta sanıyordum bu forumda olan biri bana alıştırdı buz hokeyini lanet gelsin ya kimseden akıl almayacaksın offf
malsın işteYa lanet olsun ya bu buz hokeyi nasıl bitti oyuna geldim resmen yeminle oyuna geldim Allahsızlar ya ben 1. Periyotta sanıyordum bu forumda olan biri bana alıştırdı buz hokeyini lanet gelsin ya kimseden akıl almayacaksın offf
Crbey oynamam ben o oynadığım sanal crbey değil ona güvenim tam başkankardeş sen sıkıntılı mısın ? cybere 5k kasa atıyon sonra şöyle böyle diyorsun. mis gibi kasa yapmıssın normal futbol basketbol oynasana niye kendşne yazık ediyorsun
Antepli geldim kardeş hadi başlayak ☺Onu bunu bilmem tek bildiğim şey var oda şu en iyi bilgi kendi bilgindir az sonra çok büyük bastığım kupon geliyor
Böle snallara perıyodda cifte Atacan bak nası geliyo
Bol şans kral hadi bakalım takipteyizEvet en yüksek bastığım maç
Gelirse 40 milyarı aşacak para
Gelirse 5 kişiye 70 TL
Bol şans ve bu gelecek arkana yaslan ve bekle kralEvet en yüksek bastığım maç
Gelirse 40 milyarı aşacak para
Gelirse 5 kişiye 70 TL
Senin her kuponun banko heralde aga 😁😁Neyse ben gıder ısın zor