- 7,427
- 6,961
- 113
10liraya yuzlıra sımdı osurdurum bunu benşiir gıbı kupon sunu yapıp beklıycen alıp cıkacan baskan la Ekli dosyayı görüntüle 234063
10liraya yuzlıra sımdı osurdurum bunu benşiir gıbı kupon sunu yapıp beklıycen alıp cıkacan baskan la Ekli dosyayı görüntüle 234063
hahahaha efsane tespitEvet kasasını tutuyoruz sadece antepliden bu ay kazancımız 285 k
Ay sonu bi 100 spin ekleriz antepliye 3 k ceker sevindiririz üyemizi
Ya sende sinirimi bozup durma her sefer karşı karşıya kaçırmış mış da offfff bir değil iki değil üç değil hep mi aynı şey olur yaKarşı karşıya kacırdı ev 😑
Antepli ne oldu kupon kazanımı?Evet en yüksek bastığım maç
Gelirse 40 milyarı aşacak para
Gelirse 5 kişiye 70 TL
Inşallah kazanır kazanmazsa harbi üzülürümYa sende sinirimi bozup durma her sefer karşı karşıya kaçırmış mış da offfff bir değil iki değil üç değil hep mi aynı şey olur ya
Takıp edemedım kuponumuzu 40 milyarımız geldimi anteplimYa sende sinirimi bozup durma her sefer karşı karşıya kaçırmış mış da offfff bir değil iki değil üç değil hep mi aynı şey olur ya
Bende öyle gündüzgündüz böyle bir maçtan böyle bir para versem duramazdımInşallah kazanır kazanmazsa harbi üzülürüm
GümledimiLost tebrikler bqskan
Son dkGümledimi
Maçı izliyorum dostum. Şuam bile aynı şey oldu. 20 dakika boyunca evin kaleciyi bir kere gördümYa sende sinirimi bozup durma her sefer karşı karşıya kaçırmış mış da offfff bir değil iki değil üç değil hep mi aynı şey olur ya