- 9,208
- 6,462
- 113
Üstad sen ne yaptın,,ben senin rol için attığın miktara ulaşınca hemen çekim veriyorum....bunu kaybetmemeliyim,,sansinida atmissindir umarimElit dicektin jet elit
Üstad sen ne yaptın,,ben senin rol için attığın miktara ulaşınca hemen çekim veriyorum....bunu kaybetmemeliyim,,sansinida atmissindir umarimElit dicektin jet elit
Derrıck rose
O da fena adam mafta ıslerını bırakırsa parlarInanilmazdi ya. Simdi morant benziyor ona biraz
Aynen cezasi yeni bitti bakalim napacakO da fena adam mafta ıslerını bırakırsa parlar
Yıne bulasır akıllanmaz bı tıpAynen cezasi yeni bitti bakalim napacak
Morant sevdirmedi la. Derrick rose benziyor dedik l. Curry de severiz maradonumNe moranti be kardeşim bize basketi sevdiren adam curry di o da yaşlandı aq
Lebroncuyum az sovmedım curryeNe moranti be kardeşim bize basketi sevdiren adam curry di o da yaşlandı aq
Severim keretayi eski oyuncular daha kaliteydi 90 lar ve 2000 baslariDerrıck rose
Ne lebronu la ben ayar olurdum ona ne zaman topu alsa hep oyunu yavaslatirdi itolit (2014-2017 arası)Lebroncuyum az sovmedım currye
2000 sonları zaten bı lebron basladı 2030 a geldık hala oSeverim keretayi eski oyuncular daha kaliteydi 90 lar ve 2000 baslari
Lebron ne yapıosa haklıdır .Ne lebronu la ben ayar olurdum ona ne zaman topu alsa hep oyunu yavaslatirdi itolit (2014-2017 arası)
Barkleyler malone kiddler stoctonlar iversonlar oneal mutombolar hidayetin orlndo takimi komple chicago zaten oyle bi takim bir daha kurulmaz zaten2000 sonları zaten bı lebron basladı 2030 a geldık hala o
Damian lillardRose curry lebron ve vince carter. Severiz. Yeni oyuncularin bi cazibesi yok givi geliyor
Kiyas kabul etmem kanka. Iyi oyuncu ama bunlarin arasina giremez yapmaDamian lillard
Cok tanımıyom onları dayı sen dıyosan ıyılerdırBarkleyler malone kiddler stoctonlar iversonlar oneal mutombolar hidayetin orlndo takimi komple chicago zaten oyle bi takim bir daha kurulmaz zaten
Abi pikacu 2000 doğumludur nereden bilsin efsane Chicago yuBarkleyler malone kiddler stoctonlar iversonlar oneal mutombolar hidayetin orlndo takimi komple chicago zaten oyle bi takim bir daha kurulmaz zaten
Vince carter ne la yapma etmeKiyas kabul etmem kanka. Iyi oyuncu ama bunlarin arasina giremez yapma