- 74,904
- 26,912
- 113
90 lardan secıyo ondanBak adam anlıyor basketten benim gibi sizin gibi cahil değil 🤣
90 lardan secıyo ondanBak adam anlıyor basketten benim gibi sizin gibi cahil değil 🤣
Şampiyonlugu bile yoktur la onunKanka basari nbade biraz yanibdaki oyunculara da bakiyor. Ama en iyisi diye iddia etmiyorum tabii
Rose en sevdigin adam. Sonra iverson. Bize geldi cok oynamadi ama her zaman hayrandik kralaAlwn iverson daha unluydu
Bu gozler jordonu izledi yilarcaBak adam anlıyor basketten benim gibi sizin gibi cahil değil 🤣
Bolsans
Ne 90 lari kanka vince carter 2020 e kadar oynamıştır90 lardan secıyo ondan
Sağolasın dostBol sans kardes
Cembere mudahale var sayı verılmelısu turnike girse hido icin her sey farklı olabilirdi. Veletken izlerdik
Billups vardi cok iyi sutordu beRose en sevdigin adam. Sonra iverson. Bize geldi cok oynamadi ama her zaman hayrandik krala
Bol sansss
Abi o zaten bir numara Gary payton i bilir misin sen ben hastaydım onaBu gozler jordonu izledi yilarca
Bol sans
Ooo kardeşim naber 😂😂
Biz bebe kaliyoz dayi onlara. Kulak asinaligi var sadece. Bi de maclari yorunluyor su an galibaBillups vardi cok iyi sutordu be
@Hayat1kumar kupon gelirse sıradaki maç sana ait
Fetomu izliyom la reco.bu video bitince feto kimdi videosu aciliyorCembere mudahale var sayı verılmelı