- 4,058
- 2,113
- 113
Adalet abla var bizim burda ama dolandırıcıdır tanıştırmamı istersen dm açıkAdaletin olmadığı yerde yalakalar volta atar 🤣 🤣
Adalet abla var bizim burda ama dolandırıcıdır tanıştırmamı istersen dm açıkAdaletin olmadığı yerde yalakalar volta atar 🤣 🤣
İyi ozaman buralarda fazla volta atma.Adaletin olmadığı yerde yalakalar volta atar 🤣 🤣
Bir de Türkçe dersi ekleyelim sana zahmetTeşekkürler dostum öneriniz ve tavsilerin için
Abartma dostum klavyenin azizliğine uğradımBirde Türkçe dersi ekleyelim sana zahmet
Bknz: 'tavsilerin'
Görüşürüz aziz dostumNeyse gecmis olsun kardeşim @wasil Görüşürüz
Bu konunun amacı geyik yapmak brom takılma 🤣Abartma dostum klavyenin azizliğine uğradım
Sana da ekleyelim. De ayriBirde Türkçe dersi ekleyelim sana zahmet
Bknz: 'tavsilerin'
Dayı sen çay demle boşverHayat çok kısa,zamanın ve muhabbetin değerini bilelim...
Lütfen Barismayi bilmeyenler kavga etmesin....
Barismayi bilene meydan serbest )
Düzelttim teşekkürler 🙏Sana da ekleyelim. De ayri
Sonunda gerçek amacını anlayan bir dost geldiBu konunun amacı geyik yapmak brom takılma 🤣
Olur tabi tavsiye vermeye gelirimBen rüyamda sürekli kamyon deviriyorum,,acaba ehliyetime yakında el konulurmu diye bir konuda ben açayım...dD
Tamam.Ben rüyamda sürekli kamyon deviriyorum,,acaba ehliyetime yakında el konulurmu diye bir konuda ben açayım...dD
Adalet abla var bizim burda ama dolandırıcıdır tanıştırmamı istersen dm açık
Asi reis bak bi Adalet abla varmış dolandiriciymis bir de çaya davet et , lafi dolandir hakkindan gelirsin onun sen. 🤣Hayat çok kısa,zamanın ve muhabbetin değerini bilelim...
Lütfen Barismayi bilmeyenler kavga etmesin....
Barismayi bilene meydan serbest )
@Başkan yardımcı olur cok hayirseverdirBeyler 100 tl yardim edecek var mı geri iade yapacagim hemen cekim yapip geri atacagim
Başkanımız bitanesin sen ddD@Başkan yardımcı olur cok hayirseverdir
Asi reis bak bi Adalet abla varmış dolandiriciymis bir de çaya davet et , lafi dolandir hakkindan gelirsin onun sen. 🤣
Lütfen dostum kalabalık yapma ben senin konuda kalabalık etmedim sende etmeAsi reis bak bi Adalet abla varmış dolandiriciymis bir de çaya davet et , lafi dolandir hakkindan gelirsin onun sen. 🤣