- 17,402
- 12,224
- 113
Fizana tatile hayırlı olsun özliycez arkadaşı@Başkan yardımcı olur cok hayirseverdir
Fizana tatile hayırlı olsun özliycez arkadaşı@Başkan yardımcı olur cok hayirseverdir
@ShellacBeyler 100 tl yardim edecek var mı geri iade yapacagim hemen cekim yapip geri atacagim
Tm.Lütfen dostum kalabalık yapma ben senin konuda kalabalık etmedim sende etme
Ulasamadim@Başkan yardımcı olur cok hayirseverdir
Lan yaaaa 😁😁😁😁Ulasamadim
He vallaLan yaaaa 😁😁😁😁
Banlatacaklar seni gardaş,,Prince giderken bulgurdan olma...ulaşma sakin ddDUlasamadim
cAm balkon isindemisin....sıcak soğuk silikon hangisi..dSilikon sarkması hakkında bilgisi olan var mı 🔥🤭
Özelden yaz para lazim diye aninda cevab verirUlasamadim
Canımsn memom adammmmAdamın dişçiye gidecek parası olmadığı için bu konu açıldı,millette bir ağızdan dişçiye git dişçiye git diye akıl veriyor adam bilmiyor mu onu,bana özelden yazmış çekindiği için dişçi parası için yardımcı olur musun diye
Keşke böyle demeseydin dostum çok mahçup oldum sana karşı yardımın oldu için minnettarımAdamın dişçiye gidecek parası olmadığı için bu konu açıldı,millette bir ağızdan dişçiye git dişçiye git diye akıl veriyor adam bilmiyor mu onu,bana özelden yazmış çekindiği için dişçi parası için yardımcı olur musun diye
Boşver sağ elin verdiğini sol görmez derler diye bunca zaman sustum da, herkes dalga geçiyor makara yapıyor, yazdım artık dayanamadım,cok masraflı iş bu Allah discilerin eline dusurmesinKeşke böyle demeseydin dostum çok mahçup oldum sana karşı yardımın oldu için minnettarım
Allah razı olsun dostum iiğBoşver sağ elin verdiğini sol görmez derler diye bunca zaman sustum da, herkes dalga geçiyor makara yapıyor, yazdım artık dayanamadım,cok masraflı iş bu Allah discilerin eline dusurmesin
Allah senden razı olsun dostumBoşver sağ elin verdiğini sol görmez derler diye bunca zaman sustum da, herkes dalga geçiyor makara yapıyor, yazdım artık dayanamadım,cok masraflı iş bu Allah discilerin eline dusurmesin
Dentek tooth repair kit alsın... Onarıma başlasın. 3 yıla kalmaz sahte diş hekimi olurÖnerileriniz nedir
Ekli dosyayı görüntüle 633666
Bende o kadar vardı attim, okuyan herkes ufak tefek 300-500 demeden yardımcı olsa implant bile yapılırAllah razı olsun dostum iiğ
Allah senden razı olsun dostum