Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkadaşımın Diş Dolgusu Düştü

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,586
7,916
113
Adamın dişçiye gidecek parası olmadığı için bu konu açıldı,millette bir ağızdan dişçiye git dişçiye git diye akıl veriyor adam bilmiyor mu onu,bana özelden yazmış çekindiği için dişçi parası için yardımcı olur musun diye

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,402
12,224
113
Adamın dişçiye gidecek parası olmadığı için bu konu açıldı,millette bir ağızdan dişçiye git dişçiye git diye akıl veriyor adam bilmiyor mu onu,bana özelden yazmış çekindiği için dişçi parası için yardımcı olur musun diye
Canımsn memom adammmm

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,058
2,113
113
Keşke böyle demeseydin dostum çok mahçup oldum sana karşı yardımın oldu için minnettarım

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,586
7,916
113
Keşke böyle demeseydin dostum çok mahçup oldum sana karşı yardımın oldu için minnettarım
Boşver sağ elin verdiğini sol görmez derler diye bunca zaman sustum da, herkes dalga geçiyor makara yapıyor, yazdım artık dayanamadım,cok masraflı iş bu Allah discilerin eline dusurmesin

JoeQuanqa

En büyük kabadayılık, Beyfendiliktir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,551
15,963
113
Geçmiş olsun da dolguda dolguymuş ha taşa gibi

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,058
2,113
113
Boşver sağ elin verdiğini sol görmez derler diye bunca zaman sustum da, herkes dalga geçiyor makara yapıyor, yazdım artık dayanamadım,cok masraflı iş bu Allah discilerin eline dusurmesin
Allah razı olsun dostum iiğ
Allah senden razı olsun dostum