yok ya 28 lırayı at ev 4 3 alcak bence ama bılmıyom sen bılırsınAlayım mı 48 TL
yok ya 28 lırayı at ev 4 3 alcak bence ama bılmıyom sen bılırsınAlayım mı 48 TL
Bence 1den 2 olucak attım 48yok ya 28 lırayı at ev 4 3 alcak bence ama bılmıyom sen bılırsın
aralarında bı mac var 4-1 bitmiş toronto almıs yıne 4 atar dost kuantum yanıltmaz ortaya 1 gol mualdınBence 1den 2 olucak attım 48
Reis fena bozuldu moralim dedim 50 atayım bir şeyler cevireyim ak yerinde slotları 10 TL'den baslatan sistemlerini s..im bunlarin 10 10 basıyormusum gitti 50 bedavadanBol şanslar,geceniz güzel olsun dostlar
Bende 5k kaybettim rahatladım 🤣🤣Reis fena bozuldu moralim dedim 50 atayım bir şeyler cevireyim ak yerinde slotları 10 TL'den baslatan sistemlerini s..im bunlarin 10 10 basıyormusum gitti 50 bedavadan
kusurat var mı hesapla bakalım dost 500 ustunde ne var30da 6.5 usste atmıştım
Ben yüksek kaybedince telefon falan parçalıyorum sen iyi rshatsin geçen ay maaşı aldım yarısını rulete attım kaybettim sinirlendim işten de çıktım telefonu da kırdım sonra 1 ay yeni telefon ve iş aradımBende 5k kaybettim rahatladım 🤣🤣
gelebılır dost dıger mac 3-1 bıtmıs ılk yarı bunuda 2-1 yaparlar belkıŞuda vardı ama zor gibi
Ekli dosyayı görüntüle 258972
Olabilir bu daha 5 dk varŞuda vardı ama zor gibi
Ekli dosyayı görüntüle 258972
az sal adamı oynatıp durma ceksın parasınıkusurat var mı hesapla bakalım dost 500 ustunde ne var