- 4,094
- 2,968
- 113
Etkinlikten kazanmissindir slotta oyna yükseltirsen cekeceğin miktarın %25 ini yatır 1 kat çevir çekHesabıma giriş yaptım da 200 TL var hesapta nedir bu acaba canlı da bakmıyor
Etkinlikten kazanmissindir slotta oyna yükseltirsen cekeceğin miktarın %25 ini yatır 1 kat çevir çekHesabıma giriş yaptım da 200 TL var hesapta nedir bu acaba canlı da bakmıyor
Kimlik fotosumu? Bide geldimi yatırımYatırım yapmak için bile benden kimlik istediler
Kendi paranımı silmislsrBenim yatırımı silmişler
Evet kimlik attımÇekim hala gelmediKimlik fotosumu? Bide geldimi yatırım
Bu sitede bir gariplık var ama anlamadım 😶😶Evet kimlik attımÇekim hala gelmedi
Kral çekeceğin miktarın %25 ini yatır 3500 4 e böl yatır sonra yatırdığın tutarı 1 kat slot oyununda çevir 3500 çek güvenilir site3500yaptik ama nolucak bilmiyorum herkes farklı telden
telegramda paylaşılan bonusları alıp buraya getirecek kadar zavallı bir insansın işte
GeldimikankaEvet kimlik attımÇekim hala gelmedi
Spormu oynadınBakiyemi komple sildiler benim yatırım yapmadım
Benim hesabım vardı çok eskiden e posta degsitrdim gene üye oldum yatrim yapipta yalan olurum çift hesap olmuyormu buKral çekeceğin miktarın %25 ini yatır 3500 4 e böl yatır sonra yatırdığın tutarı 1 kat slot oyununda çevir 3500 çek güvenilir site
Kimlik onayı istiyorlar aynı IP ye takılmazsan öderlerBenim hesabım vardı çok eskiden e posta degsitrdim gene üye oldum yatrim yapipta yalan olurum çift hesap olmuyormu bu
Kimlik onay derken ne istiyorlarKimlik onayı istiyorlar aynı IP ye takılmazsan öderler