- 4,094
- 2,968
- 113
Kimlik ön arkaKimlik onay derken ne istiyorlar
Kimlik ön arkaKimlik onay derken ne istiyorlar
3600 bakiyem yatirsam mi bilemedimKimlik ön arka
Yatır kral Multi değilsen %1000 ödeme yapılır rahat olsun için 500 yatır 2000 çek istersen yada 900 yatır 3600 çek3600 bakiyem yatirsam mi bilemedim
Sanane onun bunun çocuğu @Başkan bak küfür edince başlayacaksın su i*nenin dediğine bak. Karaktersiz ş....siztelegramda paylaşılan bonusları alıp buraya getirecek kadar zavallı bir insansın işte
Belanı arama. Buradaki insanlar da yararlansın istiyorum. Senin gibi bencil oç değilimtelegramda paylaşılan bonusları alıp buraya getirecek kadar zavallı bir insansın işte
Ararlar kral birazdan işlem sırası sana gelince aranıyorsunÇekim iptal edildi yatırımın 4 katı çekilebilir dedi 1600 çekim verdim arayıp teyit edilecek dedi bu seferde bekliyorum hala
Şu an herkes çekim yapıyor sayemde. Site de kapı gibi sağlam. Telegram uygulamasını sana sokarım. İşine baktelegramda paylaşılan bonusları alıp buraya getirecek kadar zavallı bir insansın işte
Kimlik isteyip sistemde kayıtlı telden mi ariyorlar.Çekim iptal edildi yatırımın 4 katı çekilebilir dedi 1600 çekim verdim arayıp teyit edilecek dedi bu seferde bekliyorum hala
Aptal insan telegramda paylaşılan kodları paylaşmak için burada konu başlığı bile var. Haddini bil itlik yapmatelegramda paylaşılan bonusları alıp buraya getirecek kadar zavallı bir insansın işte
Kayıtlı olandan ararlarKimlik isteyip sistemde kayıtlı telden mi ariyorlar.
Ben genelde yanlış numara yazıyorum numaramı yeni değiştirdim
bilader öyle yazmam sana ne kadar koymuş QW:E:ASD:WQE:WQE:Sanane onun bunun çocuğu @Başkan bak küfür edince başlayacaksın su i*nenin dediğine bak. Karaktersiz ş....siz
Yeni numaramı veremem sitelere yaa dataya düşer yine günde 200 sms arama gelirKayıtlı olandan ararlar
Sistem de kayıtlı telden arıyorKimlik isteyip sistemde kayıtlı telden mi ariyorlar.
Ben genelde yanlış numara yazıyorum numaramı yeni değiştirdim
Geçmiş olsun o zaman çekim yaptırmazlar malesef sesli onay gerekiyorYeni numaramı veremem sitelere yaa dataya düşer yine günde 200 sms arama gelir
Kötü oldu bu.Geçmiş olsun o zaman çekim yaptırmazlar malesef sesli onay gerekiyor
GerizekalıÇekim için teşekkür ederim kulisbet kullanıcı adım cse3544
Ekli dosyayı görüntüle 460317