Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asgari Ücret Belli Oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,936
47,268
113
Geçen seneye göre alım gücen %35 falan azalmış oldu bu zamla beraber ben ona bakıyorum reis
Kardes o ayri davada beklenti bu degildi ben ondan sevindim ben abiyle 4.750 falan alirim oda evimi gecindirir suan ama 2.850 com zorladi beni

Xxmannn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,153
2,210
113
Allahın izniyle yarin sabah gaza %30 elektriğe %30
Caya suya ekmeğe
Yazık abi vallahi bize yazık.
Yaşanmaz bu ülkede yemin ederim yaşanmaz
Dolar olmuş 16 lira euro olmuş 18 lira.
Gerçi bu duruma şükredip hala destek veren olacaktır

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,860
5,447
113
iş veren için zor olucak kısmı farklı hadise. şimdi coca cola fabrikasıyla mahalledeki dönerci farklı...
ama gel görki ona uygun bir düzenleme gelmedi 100 yıldır.
Mobbing cogalir daha fazla verim istenir işçiden. Kuculmeye gidilir issizlik dahada artar gibi gibi bir suru neden dogar.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,936
47,268
113
Hocam suan calisiyor musun bilmiyorum ama ben asgari ucret zammindan ziyade, su gunden gune artan fiyatlara bir care bulunmasini isterdim. Mesela ac gozlu ev sahiplerine arac sahiplerine bi dur denmesini isterdim. Stokcu buyuk baslara dur denmesini isterdim. Aclik siniri 10 bin uzerinde. 4 bin sevinilecek bir rakam degil
Benim ev sahibim insafli %15 zam yapti benim lukx bi yasantim yok her evin dogal ihtiyaci olan seylere gelen zamlar beni zorluyordu ama bu miktar bana nefes aldirir umarim su zam kabusu devam etmez diycem ama hic inanamiyorum bnce sirf su asgari ucret zammindan dolayi yine zam gelir herseye.onune gecilmesi konusunda haklisin 3 gin once elektirigim kesildi acma kapama bedeli +70 lira yazmislar allahtan korkmuyor bunlar

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,860
5,447
113
Biz zaten bu bagimlilik ile felegin cemberinden geciyoruz. Ben kesinlikle kendimi dusundugum icin demiyorum. Biz kumarbazlar olarak enflasyonu asgari maasi pek dert etmeyiz. Ama butun bunlardan bagimsiz iyi bir gelecek hak eden cocuklarimiz olacak onlarin gelecegini mahvetmeyelim. Gariban tamamiyle yok oldu kit kanaat gecinme die bir sey kalmadi. Ama zengin tamamiyle multi milyarder oldu. Resmen enkaz ...

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,860
5,447
113
Benim ev sahibim insafli %15 zam yapti benim lukx bi yasantim yok her evin dogal ihtiyaci olan seylere gelen zamlar beni zorluyordu ama bu miktar bana nefes aldirir umarim su zam kabusu devam etmez diycem ama hic inanamiyorum bnce sirf su asgari ucret zammindan dolayi yine zam gelir herseye.onune gecilmesi konusunda haklisin 3 gin once elektirigim kesildi acma kapama bedeli +70 lira yazmislar allahtan korkmuyor bunlar
Daha da artacak hocam kiyida kosede birikimi olan kisiler bu sacma sapan durumu idare eder ama gerisi ne yapsin. Vallahi cok zor isimiz gercekten. Marketler artik etiket degistirmekten yorulmus vaziyette. Her dakika fiyat değişir mi? Temel gidalara bari bir mudahale olsa. Etten sutten gectim de

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
aynen ama beklenenden fazla oldu. tabi mayısta 4250 de çöpe dönüşebilir. Mesele o zaten 3 ay sonrasını kimse tahmin edemiyor.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,860
5,447
113
Valla ev gecindiren coluk cocugu olan insanlara Allah sabir versin

osman2023

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
350
153
43
nisan ayı gibi zam tamamen eriyip gider bu enflasyon ile işimiz zor geçim çok daha zor

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,618
1,724
113
Ben pusulabet'in oranı vardı 3750tl üstü ben 4000'den aşşağı olmaz dediğimde adam yüz yılın bankosu alt olur diyordu :D 2 oran veriyordu kaymak gibi 1000 bastırsa basacaktım ama 25 tl yükleyip oynamaya üşendim :)

AkSakallıGandalf

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,463
2,869
113
Büyüklerim var küçüklerim var burada, açıkçası benim yüzüme kufredilse bu açıklamalardan daha iyi hissederdim. 4250 TL oluşu hiçbir şeyi değiştirmeyecek ki. Ocakta sozlesmeler dolar kuru üzerinden yenilenecek, elektrik doğalgaz su her şeye zam gelecek. İşverenler az işçi çalıştıracak ya da her şeye zam yapacak. Sonumuz hayrola.

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,968
1,558
113
benim ev sahibide çık diye tutturdu yok boşancam yok o bu 1k kira veriyom dedim benim cikicak durum yok kirayi zor veriom ben burdan cikarsam 2k veririm dedi dedim banane arkadaş 7 senedir kiracın benjm 1kdan 1.4kya zor anlastik 2 k istedi Böyle insanlarda var katil olsan 20 sene yatırırlar

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,577
4,824
113
Ben pusulabet'in oranı vardı 3750tl üstü ben 4000'den aşşağı olmaz dediğimde adam yüz yılın bankosu alt olur diyordu :D 2 oran veriyordu kaymak gibi 1000 bastırsa basacaktım ama 25 tl yükleyip oynamaya üşendim :)
Ust werenler dagitim yapsin sayfada 😁😁😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...