- 8,327
- 3,187
- 113
Sen cihangirde etilerde falan oturuyon heralde 😄bizim burda fırın 1 tl den veriyo ,bakkalarda 1.25 istanbul da bir semtsen nerde yaşıyon kral mağaradamı 1,75 her yerde büyük semtlerde 2 TL
Sen cihangirde etilerde falan oturuyon heralde 😄bizim burda fırın 1 tl den veriyo ,bakkalarda 1.25 istanbul da bir semtsen nerde yaşıyon kral mağaradamı 1,75 her yerde büyük semtlerde 2 TL
Kayseri'deyim kardeş, mağara falan ayıp olmuyor musen nerde yaşıyon kral mağaradamı 1,75 her yerde büyük semtlerde 2 TL
Yani dimiSen cihangirde etilerde falan oturuyon heralde bizim burda fırın 1 tl den veriyo ,bakkalarda 1.25 istanbul da bir semt
Siyasete girersen çıkamayız bu işin içinden 😄Bi bakan cikip bugun Turkiyede yoksulluk yok diyor. Cocuklari kanadada kumarda 500 bin dolar kaybediyor. Onlara gore yok tabi. Asgari ucret ne olursa olsun ona görede zam yapacaklar herseye. Asla refah icinde yasayamazsin bu ulkede. X partisi Atatürk der ulkeyi soyar. Diğeri Allah der ulkeyi soyar. Biri milliyetcilik der ama a.ocalan idamina red vererek ipten alir adami. Digeri kürt hakki der cocuklari abdye garibanlari daga yollar.
K.bakmayin Türk milleti gerizekalidir. Hepimiz gerizekaliyiz. Ve oyuzden başa kim gelirse gelsin asla refah icinde yasayamazsiniz bu ulkede. Cunku herkes tuttugu partiye göre yorum yapiyor. Parti tutmayn hepsi ayni bok . Objektif olun. Tum siyasilerin ne oldugunu anlarsiniz.
çok ağır laf değil ama biri bana öyle dese bende terslerim hoş kelime değilKayseri'deyim kardeş, mağara falan ayıp olmuyor mu
İstanbuldayım yaklaşık 5 aydır 2 liradan alıyoruzNerede? Ben 1.25e alıyorum
Bakkalı şikayet etİstanbuldayım yaklaşık 5 aydır 2 liradan alıyoruz
Sorun düzende değil düzülende 😄 düzülen degisecekki düzen değişsinÇok pahalı herşey , modern kölelik sistemi şahsen bu düzenin değişeceğini sanmıyorum 3 değil 5.000de olsa hayat ona göre misliyle pahalanacak..
Mağarada yaşayanların genellikle ayı olduğunu düşünürsek, biraz hakaretvari geldi açıkçasıçok ağır laf değil ama biri bana öyle dese bende terslerim hoş kelime değil
Mağarada yaşayanların genellikle ayı olduğunu düşünürsek, biraz hakaretvari geldi açıkçası
Biz artık yemek yağını çôğaltmak icin tenekenin icine atik motor yagı koymaya basladik4k olsa ne olacak daha asgari ücret belirlenmeden korona bahanesiyle herşey uçtu. 5 lt sıvı yağ 67 tl nedir bea. Bide asgari ücret sonrası zam var
Yaşayanlar için güzel para