- 6,122
- 10,224
- 113
vay halimize ozaman fazla umutlanma diyorsun yaniKumar aşkı bitirdi kardeş
vay halimize ozaman fazla umutlanma diyorsun yaniKumar aşkı bitirdi kardeş
Kitap okumayı sevmiyom knk benbeyler güzel sohbet olmuş, ama malesef kumar aşkı bitirir, kumarı bırakmak isteyen önce aşık olsun, sonra kumar sizi terkeder, bu arada aranızda okuma meraklası kardeşlerim varsa, kitaplara sarın derim, özellikle dostoyevski, ama sakın ona özenmeyin Dd
Alkol sigara bıraktım kumarı bırakamadım gizli gizli atıyodum sitelere ne kadar aşağılık bir hareket kimseden gizli atmıyorum kafa rahatvay halimize ozaman fazla umutlanma diyorsun yani
valla doğru diyorsun bu illet yüzünden sosyall faaliyetimiz bile kalmadı gibiBitirir. Güzel bi çevren varsa oda bitirir. Yalnızsan bu boktan burnunu zor çıkartırsın dost.
Arkadaşın dediğine katılıyorum daha çok eğleneceğiniz ilgi alanları kumarı bıraktırabilir pandemi dolayısıyla sosyallik kalmadı hayattaBitirir. Güzel bi çevren varsa oda bitirir. Yalnızsan bu boktan burnunu zor çıkartırsın dost.
1 sene ilişki oluyo ne oluyosa ,konu bırakcan demiye getiriyor kızlarda evlenmedik arkadaş bi salında kumarımızı oynayak 😂Aşkı bilmem ama kumar aşkı bitirir örnek ben 6 yıllık ilişkim kumar yüzünden bitti
😁😁😁1 sene ilişki oluyo ne oluyosa ,konu bırakcan demiye getiriyor kızlarda evlenmedik arkadaş bi salında kumarımızı oynayak 😂
geçmiş olsun senin durumda fenaymis gerçektenaşk fln bitirmedi bende hatta masraf artıyor ilişki olunca daha çok kumara yükleniyorum...
Bir dönem umutsuzluk vardı en iyisi oydu benim için... Tanrıdan kendinden dünyadan umudunu kaybedince kumar da bitiyor. oynamak, kazanmak için bir sebep görmedim, oynamadım....
sonra intihar noktasına gelince çeşitli ilaçlar yazdı psikiyatrist (prozac, xanax, abizol, selectra, rexapin ve adını hatırlamadığım 2-3 ilaç) ilaçlardan sonra tekrar başladım kumara şimdi hem ilaç hem kumar bağımlısıyım
Eyvallah ustam yerinde doğru bir yorum olmuş eline sağlık🙏bence Aşk çok ağır duygu içinde biçok kavram var (vefa,cefa,saygı,sadakat,empati vs.) bu devirde olduğuna inanmıyorum. Hoşlantıyla başlayıp alışkanlıkla devam eden ikili ilişki bi süre sonra herşey normale döner telaş yapma