Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Kumarı Bitirir Mi

Brimstone

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
459
181
43
beyler güzel sohbet olmuş, ama malesef kumar aşkı bitirir, kumarı bırakmak isteyen önce aşık olsun, sonra kumar sizi terkeder, bu arada aranızda okuma meraklası kardeşlerim varsa, kitaplara sarın derim, özellikle dostoyevski, ama sakın ona özenmeyin :DDd
Kitap okumayı sevmiyom knk ben

Tolgababa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
484
83
Aşkı bilmem ama kumar aşkı bitirir örnek ben 6 yıllık ilişkim kumar yüzünden bitti

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
aşk fln bitirmedi bende hatta masraf artıyor ilişki olunca daha çok kumara yükleniyorum...

Bir dönem umutsuzluk vardı en iyisi oydu benim için... Tanrıdan kendinden dünyadan umudunu kaybedince kumar da bitiyor. oynamak, kazanmak için bir sebep görmedim, oynamadım....

sonra intihar noktasına gelince çeşitli ilaçlar yazdı psikiyatrist (prozac, xanax, abizol, selectra, rexapin ve adını hatırlamadığım 2-3 ilaç) ilaçlardan sonra tekrar başladım kumara :D şimdi hem ilaç hem kumar bağımlısıyım :rolleyes:

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,122
10,224
113
aşk fln bitirmedi bende hatta masraf artıyor ilişki olunca daha çok kumara yükleniyorum...

Bir dönem umutsuzluk vardı en iyisi oydu benim için... Tanrıdan kendinden dünyadan umudunu kaybedince kumar da bitiyor. oynamak, kazanmak için bir sebep görmedim, oynamadım....

sonra intihar noktasına gelince çeşitli ilaçlar yazdı psikiyatrist (prozac, xanax, abizol, selectra, rexapin ve adını hatırlamadığım 2-3 ilaç) ilaçlardan sonra tekrar başladım kumara :D şimdi hem ilaç hem kumar bağımlısıyım :rolleyes:
geçmiş olsun senin durumda fenaymis gerçekten

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
bence Aşk çok ağır duygu içinde biçok kavram var (vefa,cefa,saygı,sadakat,empati vs.) bu devirde olduğuna inanmıyorum. Hoşlantıyla başlayıp alışkanlıkla devam eden ikili ilişki bi süre sonra herşey normale döner telaş yapma :)

sergeninho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,030
436
83
aşık olduğunda bi dönem oynamazsın ama yine bi boşluğa düşersen eskisinden daha beter duruma düşersin allah korusun.

KUMARBAZ1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,122
10,224
113
bence Aşk çok ağır duygu içinde biçok kavram var (vefa,cefa,saygı,sadakat,empati vs.) bu devirde olduğuna inanmıyorum. Hoşlantıyla başlayıp alışkanlıkla devam eden ikili ilişki bi süre sonra herşey normale döner telaş yapma :)
Eyvallah ustam yerinde doğru bir yorum olmuş eline sağlık🙏

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Demekki neymiş kumar fakiri sıkıyor canı sıkılıyor yani