Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Nedir 2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,267
10,140
113
Gündüz işten kovuldum is ariyorum diye paylaşmıstım. İşte kaybettik.
Aşkta yalan olduk. Aşkta kaybettik.
Kumarda zaten kazandığımız gün yok..

Ne olacak halimiz dostlar bu hayatta ?

Yaşamayı hakkediyor muyuz..
Hikaye tanıdık geldi.. yol ver gitsin bundan sonra ne köy olur ne kasaba... hakkında hayırlısı olsun

hsnrncbr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
522
165
43
Keşke Antalyada olsaydın senin doğum gününü kutlamak isterdim benimde 4 yıllık ilişkim bitti ki çocukluktan beri sevdiğim kızdı 10 ay oldu çok canım yandı 80 kilo adam 68 kiloya kadar düştüm zamanla şunu anlıyorsun bırak diyorsun ya herkes ihtimallerinde boğulsun sen değil seni kaybedenler üzülsün sen mutlu olmaya bak hayatına bak öncelikle kendine iyi bir meskek edin güzel paralar kazanmaya hayat kaliteni artırmaya bak şöyle bir durum var ben az önce benim eski kızın ablasından geldim eve sohbet muhabbet arasında hep bana der benim kardeşim çok yanlış yaptı diye çünkü benim suanki hayatim herşeyiyle mükemmel derecede 10 ay içinde maddi durumumu şuan bir devlet memurundan fazla maaş alıyorum iki ayda borçlarımı bitirdim ve bir mahkemem var %90 kazandık gibi oradan yüklü bir miktar geçecek eline evimi arabamı alıp yoluma bakacam demem o ki kimse senin canın yandığını acı çektiğini düşünmez siktir et ayağa kalkmaya bak ayağa kalktığında göreceksin yere daha sağlam basıyorsun ve zamanı geldiğinde sana acı çektirenin senin canını yakanın pişmanlığını göreceğin günleri bekleyeceksin ve o gün geldiğinde asıl kaybedenin sen değil o olduğunu göreceksin bu hiçbir zaman unutma giden her zaman pişman olup gittiği yeri arar

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,361
2,780
113
Şuan çok karamsar halde olduğum bir ilişkim var ama eski ilgisini göremiyorum uzak kaldık bir süre o nedenle belki ama güvenimi kıracak bir şey yaptı çok büyük bir şey olmasa da derttaş arkadaşlarımız burdaysa dertleşmek isterim

hsnrncbr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
522
165
43
Şuan çok karamsar halde olduğum bir ilişkim var ama eski ilgisini göremiyorum uzak kaldık bir süre o nedenle belki ama güvenimi kıracak bir şey yaptı çok büyük bir şey olmasa da derttaş arkadaşlarımız burdaysa dertleşmek isterim
Kanka guvenin kırıldıysa hiç uğraşma seni gerçekten seven biri kendini senin güvenini kıracak duruma düşürmez senin durumu ben yaşadım ve haklı çıktım o yüzden yoluna bak kardeşim

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,361
2,780
113
Kanka guvenin kırıldıysa hiç uğraşma seni gerçekten seven biri kendini senin güvenini kıracak duruma düşürmez senin durumu ben yaşadım ve haklı çıktım o yüzden yoluna bak kardeşim
Kanka kızlara göre abartılı bir şey olmasa da ben kızacağım diye düşünüp benden sakladığı bir şey bu

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Keşke Antalyada olsaydın senin doğum gününü kutlamak isterdim benimde 4 yıllık ilişkim bitti ki çocukluktan beri sevdiğim kızdı 10 ay oldu çok canım yandı 80 kilo adam 68 kiloya kadar düştüm zamanla şunu anlıyorsun bırak diyorsun ya herkes ihtimallerinde boğulsun sen değil seni kaybedenler üzülsün sen mutlu olmaya bak hayatına bak öncelikle kendine iyi bir meskek edin güzel paralar kazanmaya hayat kaliteni artırmaya bak şöyle bir durum var ben az önce benim eski kızın ablasından geldim eve sohbet muhabbet arasında hep bana der benim kardeşim çok yanlış yaptı diye çünkü benim suanki hayatim herşeyiyle mükemmel derecede 10 ay içinde maddi durumumu şuan bir devlet memurundan fazla maaş alıyorum iki ayda borçlarımı bitirdim ve bir mahkemem var %90 kazandık gibi oradan yüklü bir miktar geçecek eline evimi arabamı alıp yoluma bakacam demem o ki kimse senin canın yandığını acı çektiğini düşünmez siktir et ayağa kalkmaya bak ayağa kalktığında göreceksin yere daha sağlam basıyorsun ve zamanı geldiğinde sana acı çektirenin senin canını yakanın pişmanlığını göreceğin günleri bekleyeceksin ve o gün geldiğinde asıl kaybedenin sen değil o olduğunu göreceksin bu hiçbir zaman unutma giden her zaman pişman olup gittiği yeri arar
Abi ciger birakmadin

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Dinlerim abi buyur

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,361
2,780
113
Dinlerim abi buyur
Şimdi kız arkadaşımın erkeklerle samimi olmasına asla izin vermedim geçen sene beraber çalışırken bu sene ayrı yerlerdeydik samimi olmadığını biliyorum ama bir iş arkadaşı bir şefi ve müdürünü instagramdan eklemiş benden gizledi bunu güven kaybı sebebim bu çıkarmasını istediğimde baya nazlandi ancak sonra çıkardı

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,361
2,780
113
Şimdi kız arkadaşımın erkeklerle samimi olmasına asla izin vermedim geçen sene beraber çalışırken bu sene ayrı yerlerdeydik samimi olmadığını biliyorum ama bir iş arkadaşı bir şefi ve müdürünü instagramdan eklemiş benden gizledi bunu güven kaybı sebebim bu çıkarmasını istediğimde baya nazlandi ancak sonra çıkardı
Ama ben yalanını yakaladiktan sonra

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Söylese oysa ki sorun olmayacakti senin için öyle değil mi agabey

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,735
2,881
113
Aga öyle bişey yaptıysa o kızdan umut bekleme bence moralini bozmak için demiyorum ama anlattığın gibiyse harbiden yollarını ayır o kızla

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,531
8,053
113
Gündüz işten kovuldum is ariyorum diye paylaşmıstım. İşte kaybettik.
Aşkta yalan olduk. Aşkta kaybettik.
Kumarda zaten kazandığımız gün yok..

Ne olacak halimiz dostlar bu hayatta ?

Yaşamayı hakkediyor muyuz..
İlerde birakmasindan iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...