Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Nedir 2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Aynen öyle ne eşin kalir ne dostun sadece annen kalir onceden kapimda selam vermek icin siraya giren adamlar şimdi görünce yolunu degistiriyo aşk acisi.dedigin şey aslinda para dir herkes senin parana aşıktır 2019 yilinda altimda 0 len eşime corsa aldim cebinde kredi karti gezer dolasirdik iflas ettim birazda borca girdik çok degil 15 gün sonra ne eşim ne dostum ne arkadasim kaldı 3 yıldır insan gormek istemiyorum annnemin evine geldim yoksa sokakta kalicam şimdi burda kod falan.kovaliyorum iste harclik ciksin diye antidepresan falan şuan calisak kafada kalmadi o yüzden birine aşık olucaksaniz bu anne aşkıdır anneden gerisi dünyada yalandir senle bankta bi kalirim diyen karı 15 günde kacti aklinizi başınıza alin
Haklısın abi çok haklısın

Ahmetss01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
344
121
43
2 ay önce adana gelmiştim seyhanda otelde kaldım bir iş icin gelmiştim orda hic tanimadigim insanlar bile yardimci olmustu toplumda gösterildiği gibi bir yer degil orasi bir kac yer haric cok iyi insanlar adanalilar
adanalılar zaten iyi sosyal platformlarda yanlış tanınıyor bazı çarçakal sayesinde onlardanda her memlekette var yani ama gelde millete anlat

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Mesaj atan burdan öğüt veren herkese teşekkür ederim. Cümletten iyi geceler abilerim..Screenshot_20241119-022909_Instagram.jpg

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,605
1,597
113
Mesaj atan burdan öğüt veren herkese teşekkür ederim. Cümletten iyi geceler abilerim..Ekli dosyayı görüntüle 660918
Hayaller, umutlar, beklentiler, hüzünler, sevinçler ve bum. Ölmüşsün. O kadar yaşam boyu birşeyler öğren kendini geliştir ve sonunda beyin ölümün gerçekleşince herşey silinsin. İnsan ölümü düşününce hayat o kadar boş geliyor ki. Bütün bu çaba neden diye soruyorsun sürekli. Zaten herşey bitmeyecek mi. Acılar, sevinçler, hayal kırıklıkları, korkular...... hepsi bitecek

Son düzenleme:

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,055
10,810
113
Gündüz işten kovuldum is ariyorum diye paylaşmıstım. İşte kaybettik.
Aşkta yalan olduk. Aşkta kaybettik.
Kumarda zaten kazandığımız gün yok..

Ne olacak halimiz dostlar bu hayatta ?

Yaşamayı hakkediyor muyuz..
Aga beeee 🚬🚬

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,159
483
83
Tam olarak bu kardeşim
Karşı cins yani kızlar evliliği yeni bir hayat ve kurtuluş olarak görürler sende o izlenimi alamayınca arkalarına bakmadan yoluna bakarlar
Yanlış zamana denk geldik reis yanlış zamanda yanlış ülkede yaşıyoruz bu ülkede menfeati sucuklu yumurta yapıp 3 öğün yiyorlar dibini de dilleriyle sıyırıyorlar öyle bir kapitalist sistemde şuan yaşıyoruz ki onun için cinayetler intiharlar artıyor keşke 3 . Dünya savaşı çıksa insanlık kendisine bir reset atsa artık dünya her zaman büyük savaslar sonrasında kendine gelmiştir

samocann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
348
77
28
Geçmiş olsun diyelim dost umarım en kısa sürede toparlarsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...