- 1,326
- 944
- 113
Nasıl aşık oluyonuz bi osbir patlatınca ben karşımdakinden soğuyorum
Dayı aynen öyle nokta.Ahlaki çöküntü, yozlaşma hat safhada. Muhafazakar birisi değilim hatta dini inancım da yok. Fakat sanki eskiden daha farklıydı çoğu şey. Bir seviye vardı. Bugünün şarkıları bile hep cinsellik kokuyor. Gençler birbirine senin ben a.k dediğinde karşılıklı gülüşüyorlar. Youtube, sosyal medya zaten çöplük. Hasan Can Kaya diye bir adam var. Seyircine bel altı ana bacı küfür ediyor, küfürü yiyen de dahil salondaki herkes gülüşmeye başlıyor. Eskiden bir ortama bir bayan geldiğinde kendimize çeki düzen verirdik. Şimdi herkes baya rahat. Az önce youtube da Hayrettinin programını izliyordum seviye resmen yerlerdeydi. Fitnessçı Kadir Hoca ile olan programı
Güldürü komedi programları bile b.k gibi. Neyine gülüyorlar bunların tuhaf
Umut kral umut en güzel sey o değil midirAşk=para
Öyle gerçek aşk gerçek dostluk bunlar eskidendi
Dost kumar sence de hayatımızı skmedi miBile bile kaybedeceğini son paranı slota basmaktır biraz saçma oldu
Kral dediklerinin altına imza atarım. Yazmaya üşemdim ben. Mağlum burada herşeye laf atıp sataşan gerçek hayatta silik karakterli insanlar var. Birşey yazarlar uzar diye yazmak istemedim.Ahlaki çöküntü, yozlaşma hat safhada. Muhafazakar birisi değilim hatta dini inancım da yok. Fakat sanki eskiden daha farklıydı çoğu şey. Bir seviye vardı. Bugünün şarkıları bile hep cinsellik kokuyor. Gençler birbirine senin ben a.k dediğinde karşılıklı gülüşüyorlar. Youtube, sosyal medya zaten çöplük. Hasan Can Kaya diye bir adam var. Seyircine bel altı ana bacı küfür ediyor, küfürü yiyen de dahil salondaki herkes gülüşmeye başlıyor. Eskiden bir ortama bir bayan geldiğinde kendimize çeki düzen verirdik. Şimdi herkes baya rahat. Az önce youtube da Hayrettinin programını izliyordum seviye resmen yerlerdeydi. Fitnessçı Kadir Hoca ile olan programı
Komedi zaten bel altı olmuş. Pakistanlı Hasan Can'a ayar oluyorum.Ahlaki çöküntü, yozlaşma hat safhada. Muhafazakar birisi değilim hatta dini inancım da yok. Fakat sanki eskiden daha farklıydı çoğu şey. Bir seviye vardı. Bugünün şarkıları bile hep cinsellik kokuyor. Gençler birbirine senin ben a.k dediğinde karşılıklı gülüşüyorlar. Youtube, sosyal medya zaten çöplük. Hasan Can Kaya diye bir adam var. Seyircine bel altı ana bacı küfür ediyor, küfürü yiyen de dahil salondaki herkes gülüşmeye başlıyor. Eskiden bir ortama bir bayan geldiğinde kendimize çeki düzen verirdik. Şimdi herkes baya rahat. Az önce youtube da Hayrettinin programını izliyordum seviye resmen yerlerdeydi. Fitnessçı Kadir Hoca ile olan programı
konuşanlari savundugumdan degil de,format zaten sınıfın yaramaz cocuklari yani ergen muhabbeti aslinda. oraya giden seyirciler de ünlü olmak icin gidiyorlar aslinda. yasadigi yasamadigi ne varsa anlatiyor, dikkat cekmek tek amac. Toplum bu tarz şeyleri pek seviyor, eskiden cok içe kapanıkti insanlar dışa vuramiyordu kendisini. o yuzden gozumuze aykırı görünüyor .Ahlaki çöküntü, yozlaşma hat safhada. Muhafazakar birisi değilim hatta dini inancım da yok. Fakat sanki eskiden daha farklıydı çoğu şey. Bir seviye vardı. Bugünün şarkıları bile hep cinsellik kokuyor. Gençler birbirine senin ben a.k dediğinde karşılıklı gülüşüyorlar. Youtube, sosyal medya zaten çöplük. Hasan Can Kaya diye bir adam var. Seyircine bel altı ana bacı küfür ediyor, küfürü yiyen de dahil salondaki herkes gülüşmeye başlıyor. Eskiden bir ortama bir bayan geldiğinde kendimize çeki düzen verirdik. Şimdi herkes baya rahat. Az önce youtube da Hayrettinin programını izliyordum seviye resmen yerlerdeydi. Fitnessçı Kadir Hoca ile olan programı
Bunu biz yapıyoruz kumarla alakası yok otokontrol yok bizdeDost kumar sence de hayatımızı skmedi mi
Dayı fix bıraksana özeldenŞu konu rolling konusu olsa 20 dkda 5 sayfa msj olmazdı herkes konuya düşmüş 😁
Toplumun kanayan yarasına parmak bastı adam millet ne etsin bro.Şu konu rolling konusu olsa 20 dkda 5 sayfa msj olmazdı herkes konuya düşmüş 😁
Sana değer verene senin olana aşık olacaksın yani evlendiğin kişiye aşık olursan ölene kadar huzur içinde yaşarsın yoksa ölene kadar sürünursun alttan almayı bileceksin saygı göstereceksin zaten gerisi gelir hepsinin başı sabır ve ani hateket etmemekYa dayılarım 29 yaşındayım ben evlendiğini gördüğüm halde hala aklımda ki tekim hala. Ama gururuma yediremiyorum evliliğide biliyoruz sonuçta. Ama sevgi işte
Fixim yok IBAN papara var broDayı fix bıraksana özelden
Bende aynısı yaşadım zorda olsa unutmuşum gibi yapıp hayata devam etmeye başladım. Karar verdim o öyle yapabiliyorsa bende hayatıma devam edip onu kendimde bitirebilirim dedim. Ha senin neden olmadı bilemiyorum yargılayıp veya başka birşey de diyemiyorum. Ama sende kendince değerlisin ve bu hayat kısa ve ne an biteceği belirsiz. Güzeldi bitti ve gitti olarak bilmek en iyisiYa dayılarım 29 yaşındayım ben evlendiğini gördüğüm halde hala aklımda ki tekim hala. Ama gururuma yediremiyorum evliliğide biliyoruz sonuçta. Ama sevgi işte