- 88,496
- 48,088
- 113
Su konudan hile sans parası çıktı lan ise bak yaw 😁Fixim yok IBAN papara var bro
Su konudan hile sans parası çıktı lan ise bak yaw 😁Fixim yok IBAN papara var bro
demekki aşk paraymışSu konudan hile sans parası çıktı lan ise bak yaw 😁
Baştacısın. Ama yaşanmışlık beraber büyümüşlük diyelim. Allaha emanetBende aynısı yaşadım zorda olsa unutmuşum gibi yapıp hayata devam etmeye başladım. Karar verdim o öyle yapabiliyorsa bende hayatıma devam edip onu kendimde bitirebilirim dedim. Ha senin neden olmadı bilemiyorum yargılayıp veya başka birşey de diyemiyorum. Ama sende kendince değerlisin ve bu hayat kısa ve ne an biteceği belirsiz. Güzeldi bitti ve gitti olarak bilmek en iyisi
Dayı dönersen paylaşım yapacağından şüphem yok 😀Su konudan hile sans parası çıktı lan ise bak yaw 😁
2side dünyadaki en boktan şeylerdir adamı dünyanın en mutlusuda yapabilir ama hayatlarını de sihebilirdemekki aşk paraymış
Paylaşır niye paylasmisin biz varken paylaşıyor onunlada oldu bikac kez IBAN saldık bakalimDayı dönersen paylaşım yapacağından şüphem yok 😀
Zordur kirvem bilirim sende Allaha emanetBaştacısın. Ama yaşanmışlık beraber büyümüşlük diyelim. Allaha emanet
Yok reis o anlamda değil. Geleni çevirirsen burda sıgara parası dağıtacağından şüphem yok dedimPaylaşır niye paylasmisin biz varken paylaşıyor onunlada oldu bikac kez IBAN saldık bakalim
Hee bende oldumu bn her zaman etkinlik acarim 30 gün param olsun 30 gün etkinlik acarimda bu ara hiç bişey yokYok reis o anlamda değil. Geleni çevirirsen burda sıgara parası dağıtacağından şüphem yok dedim
Düşünmen yeter krallHee bende oldumu bn her zaman etkinlik acarim 30 gün param olsun 30 gün etkinlik acarimda bu ara hiç bişey yok
Kesinliklr umut ıyıdır zaten onuda yıtırdıkmı yasamanın bır anlamı yokUmut kral umut en güzel sey o değil midir
Herkes aşk acisi cekiyorŞu konu rolling konusu olsa 20 dkda 5 sayfa msj olmazdı herkes konuya düşmüş 😁
Yitirdik kral onu da yitirdikKesinliklr umut ıyıdır zaten onuda yıtırdıkmı yasamanın bır anlamı yok
Adam 1k atmış NBA parası cikdiDüşünmen yeter krall
Bosver kumari ask nedir 2 konusuna gel dost yeni mesaji paylaştım..Adam 1k atmış NBA parası cikdi