- 829
- 85
- 28
benim 6 var altın herkesin aklındaki altın ama bu soruyu cevaplıyacak kimse yok sitelerden başkaBeyler 6 bilsim altın bilet ortalama ne verir sizce ya 200k dan pay olucak
benim 6 var altın herkesin aklındaki altın ama bu soruyu cevaplıyacak kimse yok sitelerden başkaBeyler 6 bilsim altın bilet ortalama ne verir sizce ya 200k dan pay olucak
Bencede yoktur max 200 dusunuyorum belki okadarda deyilArkadaşlar ümitsizliğe kapılmayın
Örneğin 225000 odullu 5 bilen 1000 kişi olsa bile kişi bası en az 225 TL olur... Kaldı ki o kadar kişinin bilmedisi de zor bir ihtimal....
1000-2000 falan diye düşünüyorum hadi max 5000 olur bence 40 kişi altın biletli rahat çıkar bence 6 bilenBeyler 6 bilsim altın bilet ortalama ne verir sizce ya 200k dan pay olucak
200 300 alıcam diye korkuyorm yabenim 6 var altın herkesin aklındaki altın ama bu soruyu cevaplıyacak kimse yok sitelerden başka
Öncelikle tebrikler. Tahminimce 5000 inde üstünde alırsın...benim 6 var altın herkesin aklındaki altın ama bu soruyu cevaplıyacak kimse yok sitelerden başka
Tebrik ederim kardeşim rahat en kotu 3000 alirsinbenim 6 var altın herkesin aklındaki altın ama bu soruyu cevaplıyacak kimse yok sitelerden başka
72 saat yazmıslar twiterda bakleyip görcez ama çok öyle uçma bence bilen çok var200 300 alıcam diye korkuyorm ya
neye göre 5 bin işte 50 60 bin üyesi olsa sitelerin enaz yüzde 20si bilmiştir 6yı bnece zor gibi ama siz haklı çıkarsınız umarımÖncelikle tebrikler. Tahminimce 5000 inde üstünde alırsın...
eyvallah kardeşim inşallah dediniz gibi olurTebrik ederim kardeşim rahat en kotu 3000 alirsin
Haklı çıkarsak 100 TL atarsın artık paparadan kardesim72 saat yazmıslar twiterda bakleyip görcez ama çok öyle uçma bence bilen çok var
haklı çıkarsan 3 5 k gibi bı rakam verirse atcam sözHaklı çıkarsak 100 TL atarsın artık paparadan kardesim
ama ben katılan sayısını ve 6 bilen sayısını az çok tahmin ediyorum 700 800 tl verirse iyi altın biletehaklı çıkarsan 3 5 k gibi bı rakam verirse atcam söz
3000 nasıl alacak kardeş bu dağıtım sistemiyle sen direk ödülü altın bilet ve 6 bilenler arasında bölüştürme o ödüle bronz ve gümüş 6 bilenler de dahil ve direk o sayıya bölünüyor benim burda gördüğüm kadarıyla da 6 bilen sayısı 200-300 leri bulur hatta geçer yani 6 bilen altın bilet en fazla 1000 tl alır en iyi ihtimalTebrik ederim kardeşim rahat en kotu 3000 alirsin
bende 700 800 anca alır dedım zaten aynı düşünüyoz3000 nasıl alacak kardeş bu dağıtım sistemiyle sen direk ödülü altın bilet ve 6 bilenler arasında bölüştürme o ödüle bronz ve gümüş 6 bilenler de dahil ve direk o sayıya bölünüyor benim burda gördüğüm kadarıyla da 6 bilen sayısı 200-300 leri bulur hatta geçer yani 6 bilen altın bilet en fazla 1000 tl alır en iyi ihtimal
Reis altın bileti kendi arasında bölecek öyle sacmalikmi olur ben çeyrek alım ama altının parasına ortak olayim ne kadar mantıklı sence3000 nasıl alacak kardeş bu dağıtım sistemiyle sen direk ödülü altın bilet ve 6 bilenler arasında bölüştürme o ödüle bronz ve gümüş 6 bilenler de dahil ve direk o sayıya bölünüyor benim burda gördüğüm kadarıyla da 6 bilen sayısı 200-300 leri bulur hatta geçer yani 6 bilen altın bilet en fazla 1000 tl alır en iyi ihtimal
6 totalde 200k bunu bütün 6lar arasında paylastırcak senin dedıgın gıbı olsa 200k gümüş 200k bronz 200k altın olurReis altın bileti kendi arasında bölecek öyle sacmalikmi olur ben çeyrek alım ama altının parasına ortak olayim ne kadar mantıklı sence
valla kardeş bende onu diyorum zaten çok saçma bir dağıtım mantığı var bronz ve gümüşler direk bölüyor ikramiyeyi ama ne yazık ki durum bu, sitede anlatıyor mesela 200 bin dağıtılacak diyor ama bronz ve gümüş olduğu için 200 bin dağıtılması söz konusu değil mesela 10 altın 10 gümüş 20 bronz bilet var 6 bilen bu dağıtıma göre 6 bilen altınlar 50 bin gümüşler 25 bin bronlar da 25 bin ödül almış oluyor toplamda 100 bin ödül dağıtılıyor 200 bin değil yani dağıtım sistemi çok saçma ve kötüReis altın bileti kendi arasında bölecek öyle sacmalikmi olur ben çeyrek alım ama altının parasına ortak olayim ne kadar mantıklı sence
Kesinliklrvalla kardeş bende onu diyorum zaten çok saçma bir dağıtım mantığı var bronz ve gümüşler direk bölüyor ikramiyeyi ama ne yazık ki durum bu, sitede anlatıyor mesela 200 bin dağıtılacak diyor ama bronz ve gümüş olduğu için 200 bin dağıtılması söz konusu değil mesela 10 altın 10 gümüş 20 bronz bilet var 6 bilen bu dağıtıma göre 6 bilen altınlar 50 bin gümüşler 25 bin bronlar da 25 bin ödül almış oluyor toplamda 100 bin ödül dağıtılıyor 200 bin değil yani dağıtım sistemi çok saçma ve kötü