- 1,594
- 1,201
- 113
5 bildim
Altın bilette 6 bilmişsinAnlayan sunlara da bakabilir mi birsey var mi
Ekli dosyayı görüntüle 50021 Ekli dosyayı görüntüle 50021 Ekli dosyayı görüntüle 50024
4-5 dolu bendede en iyi 6 verir diye düşünüyorum inşallah bizi memnun edecek bir meblağ verirBi ..k vermicekler 5 bildim altın bilet 200 liraya razıyım
Numaralar karışık olunca oluyor mu numaralar? Kac lira verir senceAltın bilette 6 bilmişsin
Evet karışık oluyor bilmiyorum ne kadar verir 6 bronz var benimdeNumaralar karışık olunca oluyor mu numaralar? Kac lira verir sence
Gümüş pardonEvet karışık oluyor bilmiyorum ne kadar verir 6 bronz var benimde
Dostum dolu olması önemli değilki 1 adet kazancın olacak en yüksek hangisini kazandıysan bir sürü kazanmış olman bişey ifade etmiyor maalesef4-5 dolu bendede en iyi 6 verir diye düşünüyorum inşallah bizi memnun edecek bir meblağ verir
Her biletin kazanci ayri kardeş bir ikramiye alip oturmicaz merak etme.Her bilet icin odeme yapilacak.Dostum dolu olması önemli değilki 1 adet kazancın olacak en yüksek hangisini kazandıysan bir sürü kazanmış olman bişey ifade etmiyor maalesef
Hakkaten dogruymuş la gibi 524242 tane altin bilet aldim bir tane 5 in ikramiyesini alacam agDostum dolu olması önemli değilki 1 adet kazancın olacak en yüksek hangisini kazandıysan bir sürü kazanmış olman bişey ifade etmiyor maalesef
Aynen biliyorum kardeşim ben ondan 6 söyledim en iyi ona verir diyeDostum dolu olması önemli değilki 1 adet kazancın olacak en yüksek hangisini kazandıysan bir sürü kazanmış olman bişey ifade etmiyor maalesef
6 var8450091 Bilet numaram kankalar bisey çıkar mi