- 829
- 85
- 28
tahminim yarın rakamlrı açıklarlar cuma eklemeler olur diye düşünüyorumBenim iki bilet var bir altın bir bronz ikiside 4 bilmiş sanırım 4 bilen çok ama bu altın gümüş işleri nasıl olacak çözemedim bakicaz artık
tahminim yarın rakamlrı açıklarlar cuma eklemeler olur diye düşünüyorumBenim iki bilet var bir altın bir bronz ikiside 4 bilmiş sanırım 4 bilen çok ama bu altın gümüş işleri nasıl olacak çözemedim bakicaz artık
100 kişiden fazla olması imkansız eğer olursa ağır hile döner çok netDostum 100 kişiden fazla vardır bilen. Bunların 20 si altın 30 u gumus 50 su bronz olsa. Zaten 200k toplam pay
ama dünden beri benim gözüme çarpan 80 85 civarı 6 bildim diyen tabi doğrumu söylüyo hepsi bilmiyorumda gerci niye yalan söylesinki ne geçecek eline bide sadece okuyan kısım var hiç biyere yazmayan kişiler100 kişiden fazla olması imkansız eğer olursa ağır hile döner çok net
O şekilde bile olsa altın bilet 7 k falan alıyor100 kişiden fazla olması imkansız eğer olursa ağır hile döner çok net
hıım siz 7denmi bahsediyodunuz ben 6 sandım pardonO şekilde bile olsa altın bilet 7 k falan alıyor
Yok kardeşim öyle değil 80-85 kişi yok herkes 2-3 kere mesaj atıyor ayrıca herkes tek ödül alıyor çoğu elinde ki fazla bileti sayıp yazıyor emin ol olması imkansız olur ama olursa da ben çok büyük hile yaptılar der ve çekilirim daha önce belirttiğim gibiama dünden beri benim gözüme çarpan 80 85 civarı 6 bildim diyen tabi doğrumu söylüyo hepsi bilmiyorumda gerci niye yalan söylesinki ne geçecek eline bide sadece okuyan kısım var hiç biyere yazmayan kişiler
Aynen öyle bende 5 gumuse en az 250 bekliyorum en az. Yoksa bı pislik çevirirlerYok kardeşim öyle değil 80-85 kişi yok herkes 2-3 kere mesaj atıyor ayrıca herkes tek ödül alıyor çoğu elinde ki fazla bileti sayıp yazıyor emin ol olması imkansız olur ama olursa da ben çok büyük hile yaptılar der ve çekilirim daha önce belirttiğim gibi
Hayır 6 bilen altın 7 k alıyor demek istedimhıım siz 7denmi bahsediyodunuz ben 6 sandım pardon
Ne 250 si reis 5 gümüşe 1K para vermezse hile derim direkt hem gümüş hem 5 bilcen ne 250 siAynen öyle bende 5 gumuse en az 250 bekliyorum en az. Yoksa bı pislik çevirirler
hepimiz bişeyler yazıyo aslında bugun bilet alan kişi sayısını çıtlatsaydı asya bu kadar kafalar karısık olmazdı minimum maximum diye bi hesap çıkardı ortaya ondan sonra 10 gün sonra yüklesin gerekirseYok kardeşim öyle değil 80-85 kişi yok herkes 2-3 kere mesaj atıyor ayrıca herkes tek ödül alıyor çoğu elinde ki fazla bileti sayıp yazıyor emin ol olması imkansız olur ama olursa da ben çok büyük hile yaptılar der ve çekilirim daha önce belirttiğim gibi
bende kalp var serin gel 3e fit oldum benHayır 6 bilen altın 7 k alıyor demek istedim
Ak kara cumaya belli olur kardeşim ama bu defa gerçekten bırakırım. Avrupa sitelerine yonelirimNe 250 si reis 5 gümüşe 1K para vermezse hile derim direkt hem gümüş hem 5 bilcen ne 250 si
Kral dediğim gibi yine diyorum sana 3-4 K dan az bir para düşerse saçmalığın kralı olur ağır hile yaptıkları belli olur minimum diyorum bana güven hedefi yüksek tuthepimiz bişeyler yazıyo aslında bugun bilet alan kişi sayısını çıtlatsaydı asya bu kadar kafalar karısık olmazdı minimum maximum diye bi hesap çıkardı ortaya ondan sonra 10 gün sonra yüklesin gerekirse
Haklisin havuzda 1.000.000 tl varNe 250 si reis 5 gümüşe 1K para vermezse hile derim direkt hem gümüş hem 5 bilcen ne 250 si
Aynen daha viski icecez hedefe yüksek tutalım sana fazla gelicen merak etmeKral dediğim gibi yine diyorum sana 3-4 K dan az bir para düşerse saçmalığın kralı olur ağır hile yaptıkları belli olur minimum diyorum bana güven hedefi yüksek tut
bana kalırsa ben yüksek tutarım canım enaz 20k versinde 5ini dagıtıyım hepimiz mutlu olalımKral dediğim gibi yine diyorum sana 3-4 K dan az bir para düşerse saçmalığın kralı olur ağır hile yaptıkları belli olur minimum diyorum bana güven hedefi yüksek tut
senin elinden kadeh düşmüyoki çarpmasın sonraAynen daha viski icecez hedefe yüksek tutalım sana fazla gelicen merak etme
Adil çekiliş olduğu takdir de minimum en kötü 3 K sende bil bak oda ölüsü diyorum bende 70 lik Jack Daniels ı bende biliyimbana kalırsa ben yüksek tutarım canım enaz 20k versinde 5ini dagıtıyım hepimiz mutlu olalım
altın 5 e 5k yakışırKral dediğim gibi yine diyorum sana 3-4 K dan az bir para düşerse saçmalığın kralı olur ağır hile yaptıkları belli olur minimum diyorum bana güven hedefi yüksek tut
Ben bı double rakıya razıyım reis be senin kazanmani çok istiyorum iki gündür her sn burdasinsenin elinden kadeh düşmüyoki çarpmasın sonra