- 6,802
- 3,115
- 113
Allah'a emanetsin güzel kardeşim saat 6da ise gidecem herşey gönlünce olsunyeri geliyo 1,05 den yatıyoz bekleyip görelim en iyisi
Allah'a emanetsin güzel kardeşim saat 6da ise gidecem herşey gönlünce olsunyeri geliyo 1,05 den yatıyoz bekleyip görelim en iyisi
mantık senin dediğini destekliyoda işte sitenin vicdanına kalırsak ona yapcak bişey yok bekle gör politikası bakalımAdil bir şekilde dağıtıldığı takdirde öyle bir şey imkansız en az 3 K bakalım şuan elimizden beklemekten başka bir şey gelmiyor
eyvallah kardeşim Allah kolay versinAllah'a emanetsin güzel kardeşim saat 6da ise gidecem herşey gönlünce olsun
O kadar enteresan teoriler gördüm ki bronz 6 yım bir gün sigara alırım o parayla diyorum ertrsi gün diğer teori ile sahibinden den ikinci el motor bakıyorumulan artık parasını ikramiyesini geçtim şu teorilerin hangisi haklı çıkıcak onu bekliyorum ya herkes faklı farklı beyin fırtınası yürüttü dünden beri
HaykirdimO kadar enteresan teoriler gördüm ki bronz 6 yım bir gün sigara alırım o parayla diyorum ertrsi gün diğer teori ile sahibinden den ikinci el motor bakıyorum
Tarafsız bir mühendis adayı olarak Bronz 6 2k diyorum dkdjdjjdjdjdjdjjdHaykirdim
tarafsız ve çalışan bi uçak mühendisi olarak çok zor diyorum kardeşim sksnsjshahsTarafsız bir mühendis adayı olarak Bronz 6 2k diyorum dkdjdjjdjdjdjdjjd
Ve bende arttiriyorum bronz 6 kesin 3 kyi gorur dostTarafsız bir mühendis adayı olarak Bronz 6 2k diyorum dkdjdjjdjdjdjdjjd
Mühendise zor yoktur motorlara bakmaya devamtarafsız ve çalışan bi uçak mühendisi olarak çok zor diyorum kardeşim sksnsjshahs
Bronz 6 3 k görsün Sana jest yapmayanıVe bende arttiriyorum bronz 6 kesin 3 kyi gorur dost
Bende de altın 5 var baba düşünüyorum altın biletin fiyatı 750 liraydı herkes alamaz alsa da 5 bilmek zor 70-80 kişi bilse 1,5-2k almamız lazımaltın 5 e 5k yakışır
Aga toplamda 20bin bilet var zaten 5 bilen nasil 20bin bilet olacak bi bos konusma yaKesinlikle amorti 2 bilen 3 bilen odulleri yazilmista şöyle bi durum var bile sayisi cok cazla inanin 5 bilen 20 bin kisi vardir bence nasil ni hesaplama yapcaklar acaba herkeste 10 bile 20 30 bileti olan arkadaslar var amorti ve freebet miktarlari bu odul havuzundan gelecek miktardan fazla olablr is bence ugrasmazlar 200 300 atarlar kim ne diyebilirki nerden anlicaz