- 4,963
- 15,762
- 113
Dostum 100 kişiden fazla vardır bilen. Bunların 20 si altın 30 u gumus 50 su bronz olsa. Zaten 200k toplam pay1 K az 6 gümüşe daha fazla vermesi lazım
Dostum 100 kişiden fazla vardır bilen. Bunların 20 si altın 30 u gumus 50 su bronz olsa. Zaten 200k toplam pay1 K az 6 gümüşe daha fazla vermesi lazım
Ückagıt dönmezse en aşşa 2 k olmadı lazım1 K az 6 gümüşe daha fazla vermesi lazım
Sen 1k al bizde 500 alak nolur yani)Üçkaat dönmez kardesm herseyi üçkaata bağlama bence 1k danda aşşa alıcaksın bilen cok var benim altın 6 bildim ben 2k alırsam sevinirim benm ortalama gördüğüm 100e yakın altın 6 bilen var
Gözünle gördün mü 6 bildiklerini herkez bir şey dio kimi doqru kimi yalan senin define göre o zmn 6 bilene 100 lira ya duser ya dusmezÜçkaat dönmez kardesm herseyi üçkaata bağlama bence 1k danda aşşa alıcaksın bilen cok var benim altın 6 bildim ben 2k alırsam sevinirim benm ortalama gördüğüm 100e yakın altın 6 bilen var
hocam yanlış anlamada nası aldın 78 bileti günde 2 3 defa yatırım falanmı yaptın ben bilet için baya zorladım 28 bilet olmuş yanlış anlama merak ettim için sordumaltına 5 vurdu ne gelir sizce 78 biletten en iyisi bu 100 200 gelirse daha yatirmam
Nolur engellemeNot: D) benim konuşmamdan alinti yapip şü yeşil koyanlari engelliyorum.
geç kaldın herkes dün ilk onu sordu canlıya gidipO değilde son işlemi sosyal medya bonusu olanlara vermiyolarmis.))
Aa onu kaçırmışım) totoda o kadar kazanıp aktarmamislardigeç kaldın herkes dün ilk onu sordu canlıya gidip
dün bi kaç kişi sormuş bende sordum hatta boşa beklemeyelım diye etkilemiyor dedi pinin canlı desteğiAa onu kaçırmışım) totoda o kadar kazanıp aktarmamislardi
Altın 6 bilmişsin pinde galiba farkındasın dimiEkli dosyayı görüntüle 50113 Ekli dosyayı görüntüle 50114 kendi biletlerimden bi tahmin yaptım 28de19 yani yüzde 75 oranda isabet oluyo her 3 bilet alan enaz 4 bilmiş işimiz zor
bende 16 17 yatırdım ama ebn 28 bilet aldım sen neden 4 bilet aldınkiBen Aralık ayında bu ay 16 bi yatirmisim sadece 3 gümüş bir bronz aldım almadigima pişmanım hepsini
Oyun hırsı bir an önce girimde blakjack oynayın diye hata etmişiz bunada şükür gumuste beş bilmisim galibabende 16 17 yatırdım ama ebn 28 bilet aldım sen neden 4 bilet aldınki
Oyun hırsı bir an önce girimde blakjack oynayın diye hata etmişiz bunada şükür gumuste beş bilmisim galiba
farkındayımda çok var heralde ya bende ilk çok sevindimde ne olacağı belirsizAltın 6 bilmişsin pinde galiba farkındasın dimi
Benim iki bilet var bir altın bir bronz ikiside 4 bilmiş sanırım 4 bilen çok ama bu altın gümüş işleri nasıl olacak çözemedim bakicaz artıkfarkındayımda çok var heralde ya bende ilk çok sevindimde ne olacağı belirsiz