Birşey yok kardeşim orası burası oynuyanlara söylenen laf alınma ustuneNooldu be isyankar cumleler
Birşey yok kardeşim orası burası oynuyanlara söylenen laf alınma ustuneNooldu be isyankar cumleler
Hocam derdin ne senin? Paranı mı çaldım, söz verdim yerine mi getirmedim? Hayırdır?Birşey yok kardeşim orası burası oynuyanlara söylenen laf alınma ustune
Yok be ustume nie alinim de merak ettim sadece biri ters mi konustu dieBirşey yok kardeşim orası burası oynuyanlara söylenen laf alınma ustune
Efendiliğimden sesimi çıkarmıyorum, terbiyesizlik yapmaHocam derdin ne senin? Paranı mı çaldım, söz verdim yerine mi getirmedim? Hayırdır?
At kesiyomuşunuz burda .ihbar aldık
Sorun yok sorun sadece kibirli tavırlariSorun ne arkadaslar
Kibir mi? Ya sana Pazar akşamı görüşürüz demedim ben, başka ne dedim yaSorun yok sorun sadece kibirli tavırlari
Ben sana kufurmu ettim hakaret mi ettimKibir mi? Ya sana Pazar akşamı görüşürüz demedim ben, başka ne dedim ya
Hocam sen haklısın tamam mı? Terbiyesizlik yaptım ben, çok kibirliyim, özür dilerimBen sana kufurmu ettim hakaret mi ettim
Estağfurullah haklı haksız atamıyoz senden rica ettim sende tamam dedin sen haklısın bu durumu ben izah ettim için sana kusura bakma kirildiysan hakkını helal etHocam sen haklısın tamam mı? Terbiyesizlik yaptım ben, çok kibirliyim, özür dilerim
Yok be kardeş ben zaten küfür etmemKufur var mi peki
Kolpa, kaypak falan zaten samimiyet kelimeleri, haklısınYok be kardeş ben zaten küfür etmem
Kufurmu bu ?Kolpa, kaypak falan zaten samimiyet kelimeleri, haklısın