ben her zaman özür dilerim yine özür dilerim o anki pisikolijiyle söylenmiş bi laf kusura bakmasın tekrar tekrar özür dilerimAynen o laflar yakismadi bence bir ozur borclusun hakli adam
ben her zaman özür dilerim yine özür dilerim o anki pisikolijiyle söylenmiş bi laf kusura bakmasın tekrar tekrar özür dilerimAynen o laflar yakismadi bence bir ozur borclusun hakli adam
Naapsalar devam mi etselerdiArkadaslar ikinizin arasindaki.gerginliği öğrenmek için 4 5 sayfa okudum merakdan .ama niye bi anda parlayıp sonra söndünüz onu anlamadım
Sığındık son ayak Kocakaya'ya. Oynayan herkese bol şans. Ekli dosyayı görüntüle 20238[/QUOTE
Hergun paylasim yaparsan sevinirim dostum
Hahhahahah eyvallah DustingYok devam etmesinler.tartışma iyi bişey değil. Ünĺü yapimci ve yonetmen johny sis seviniz, sevişiniz sözuyle dostluga vurgu yapmış
Eskayra gelemez bence Urashan baya fit durumda bir de Bungalow a dikkat son yarisinda 10 boy startta kaldi geldi5li ganyanda Eskyra tek. Gelirse son ayak alternatif 1 at daha olur. Ekli dosyayı görüntüle 20240 Ekli dosyayı görüntüle 20240
Bol sans haciAllahu ekber nidalarıyla saldırdık Adana'ya
Ekli dosyayı görüntüle 20334 Ekli dosyayı görüntüle 20335 Ekli dosyayı görüntüle 20336
Eyvallah hocamBol sans haci
Eyw dostum sözünün eri adamissin saolEyvallah hocam
Sen adamin hasisin laf olarak ama hayatta kolpasinEyw dostum sözünün eri adamissin saol
Git ötede oyna bulaşma bana. Sana borcum var harcım var hayırdır ya?Sen adamin hasisin laf olarak ama hayatta kolpasin
Gevşek delikanli adamsın ya söz vermek bilmem ne vermeye benzemez senden bişey istiyen yok sadece adamliginla dalga geciyom herkes ne olduğunu bilsin diye seninGit ötede oyna bulaşma bana. Sana borcum var harcım var hayırdır ya?
Yollamıyorum sana para falan tamam mı? Yeter arkadaş ya bi düş yakamdan
Ya bi git kardeşim dalga geçiyomuş. Ulan ne garip adamlarsınız ya. Hadi canım ötede oyna.Gevşek delikanli adamsın ya söz vermek bilmem ne vermeye benzemez senden bişey istiyen yok sadece adamliginla dalga geciyom herkes ne olduğunu bilsin diye senin