- 337
- 116
- 43
Caprice tekti Sinan diye arkadaşımla ortak kuponda. 10-18 ikili bulmuştuk 42 lira vermiştiAma en guzel Gazi Koşusu bence 2000 senesindeki kapisma efsane kosu Caprise Sheer Honour mucadelesi
Caprice tekti Sinan diye arkadaşımla ortak kuponda. 10-18 ikili bulmuştuk 42 lira vermiştiAma en guzel Gazi Koşusu bence 2000 senesindeki kapisma efsane kosu Caprise Sheer Honour mucadelesi
Sakin Bayezid i tek atma orda Impulsive var ve Tayyiphan bombada Tayyiphan Taliphan yavrusu 3 kosu kazanarak tayliginda basladi sonra 1 sene ara verdi 1 kosu gordu sonra bi ara daha ve son katildigi kosuda 3. Oldu ve grupta uygun Bayezid yikilacakBen yaptım bile kuponu. 4. Ayak 3 Serenity, 5. Ayak 3 Bayezıd tek.
Helal olsun sana beDünkü Urfa 6lisi birinci ayak yok sadece 50bin verdi
Grup uygun mu Abi handikap puanı nedir bilir misin sen Başka yerde söyle gülerler valla, arkadaş tavsiyesiSakin Bayezid i tek atma orda Impulsive var ve Tayyiphan bombada Tayyiphan Taliphan yavrusu 3 kosu kazanarak tayliginda basladi sonra 1 sene ara verdi 1 kosu gordu sonra bi ara daha ve son katildigi kosuda 3. Oldu ve grupta uygun Bayezid yikilacak
Peki başkan sen yaz
E bilioruz handikaplar dustu yilbasinda duser sen de bunu bilmiosun galiba Tayyiphan 59 handikap ona aldanma az kosu kostu sadece yaris hayatinda 5 kosusu var Bayezid de 80 lerde handikapi yaris Sartli4 zaten en son Bateezid şartli 4 kazandi yine ama Tayyiphan aslinda cok iyi pedigriye sahip tek sanssizligi sakatlandi zamaninda
Iyi yakalamissinCumartesi İstanbul 3lü ganyan 278 lira verdi 1 mislisi Ekli dosyayı görüntüle 19949
ben sürekli oynamıyom oyun gelince oynuyom kardesCumartesi İstanbul 3lü ganyan 278 lira verdi 1 mislisi Ekli dosyayı görüntüle 19949
Tmm yarin gorucez orasi 3 at Bayezid Impulsive Tayyiphan sprintini atarsa sonlarda Impulsive fena gelir sonlardaPeki başkan sen yaz
Tebriklerben sürekli oynamıyom oyun gelince oynuyom kardes
Benim de Urfa'cı arkadaş var, bi seyis var deli gibi at veriyo, en son 180 bin buldu Urfadan. 1 yılda 10-15 tane bulduruyo, ama çok kalın oynuyo, paslarım sanaben sürekli oynamıyom oyun gelince oynuyom kardes
Saol benimde var sağlam aldığım benimki aprantiBenim de Urfa'cı arkadaş var, bi seyis var deli gibi at veriyo, en son 180 bin buldu Urfadan. 1 yılda 10-15 tane bulduruyo, ama çok kalın oynuyo, paslarım sana
Ben Urfa Diyarbakir Bursa oynamiyorum Urfa pisti hosuma gitmiyor kafayi alan hep bitiriyor guzel kosular kalite atlar da yok zatenBenim de Urfa'cı arkadaş var, bi seyis var deli gibi at veriyo, en son 180 bin buldu Urfadan. 1 yılda 10-15 tane bulduruyo, ama çok kalın oynuyo, paslarım sana
Eyvallah başkanSaol benimde var sağlam aldığım benimki apranti
Ben alırım başkan, dmden at işte olurum, muhakkak bakarım amaYarın Bursa'ya misli oyun gelecek isterseniz atarım sizede
Ok saat 1gibi atarimBen alırım başkan, dmden at işte olurum, muhakkak bakarım ama